­Επιστροφή της αποστολής,  σχέδια για το μέλλον

Το 35ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Γλασκώβης έκλεισε τυπικά για την εθνική μας ομάδα χθες τα ξημερώματα, όταν και η αποστολή επέστρεψε στη χώρα μας.

Έχοντας προηγηθεί η εξαιρετική παρουσία στην τριήμερη διοργάνωση, αλλά και οι απαραίτητες στιγμές χαλάρωσης που ακολούθησαν το βράδυ της Κυριακής με τα μέλη της αποστολής στο ξενοδοχείο, η ομάδα επέστρεψε στην Αθήνα. 

Το πρωί της Δευτέρας έκανε στο ξενοδοχείο την αποχαιρετιστήρια συνάντηση, η οποία είχε πανηγυρικό χαρακτήρα, αφού τόσο ο εθνικός προπονητής Γιάννης Κουτσιώρας, όσο και ο γενικός γραμματέας Βασίλης Σεβαστής, μίλησαν με τα καλύτερα στους αθλητές, τους ευχαρίστησαν για την προσπάθεια που κατέβαλαν και δεσμεύθηκαν να είναι δίπλα τους ουσιαστικά στο υπόλοιπο της χρονιάς.

Όπως ήταν φυσικό, δεν έλειψαν τα δυνατά χειροκροτήματα όχι μόνο για τα παιδιά που κατέκτησαν τα μετάλλια, αλλά για την προσπάθεια που έκανε το σύνολο της ομάδας.  Η αποστολή έφτασε στην Αθήνα λίγο μετά τη 01.00 τα ξημερώματα κι εκεί ήταν για να την υποδεχθεί ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Κώστας Παναγόπουλος ο οποίος είχε την ευκαιρία να συγχαρεί έναν-έναν τους αθλητές και αθλήτριες και που μετείχαν στη διοργάνωση, να τους ευχηθεί καλή συνέχεια με κοινή δουλειά και προσπάθεια, ενόψει των διοργανώσεων που ακολουθούν.

Στο αεροδρόμιο βρέθηκε και ο ειδικός γραμματέας της ομοσπονδίας,  Θανάσης Ράπτης. Η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας είχε και ενδιαφέρον για τα Δωδεκάνησα με τη συμμετοχή και το χάλκινο μετάλλιο της Νικόλ Κυριακοπούλου από τον ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 στο επί κοντώ και την παρουσία της Ροδίτισσας Ραφαέλας Σπανουδάκη (ανήκει στον ΓΣ Ηλιούπολης) στα 60μ.