«Παρέλαση αστέρων» αύριο στη Ρόδο

Ένα σπουδαίο αθλητικό γεγονός θα φιλοξενήσει η Ρόδος με τη διοργάνωση του φιλικού φιλανθρωπικού χαρακτήρα αγώνα ανάμεσα στους Βετεράνους Ρόδου-Διαγόρα κι αυτούς του ΠΑΟΚ στη μνήμη του Γιάννη Παυλίδη, ενός ανθρώπου που υπηρέτησε πραγματικά το ροδίτικο ποδόσφαιρο.

Ο Γιάννης Παυλίδης είχε διατελέσει επίσης πρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων Ρόδου-Διαγόρα κι έφυγε προσφάτως από τη ζωή σε ηλικία 80 ετών.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί με τη στήριξη του ΔΟΠΑΡ αύριο και ώρα 17.00 στο Δημοτικό Στάδιο Ρόδου, ενώ η αποστολή του ΠΑΟΚ θα φτάσει σήμερα στο νησί μας, δίνοντας το «παρών» στις 18.00 στα γραφεία των Βετεράνων Ρόδου-Διαγόρα και μια ώρα μετά στο δημαρχείο για τη συνάντηση με τον Φώτη Χατζηδιάκο.

Παράλληλα με το παιχνίδι αυτό θα γίνουν και κάποιες βραβεύσεις ανθρώπων του ΠΑΟΚ που είχαν «θητεία» στη Ρόδο και τον Διαγόρα, όταν μεσουρανούσαν στην Α’ Εθνική.  
Από πλευράς Ρόδου λοιπόν θα βραβευτούν ο προπονητής Μιχάλης Μπέλλης και ο βετεράνος ποδοσφαιριστής, Γιώργος Σκαρτάδος, ενώ για τον Διαγόρα οι Γιώργος Κωστίκος και Χρήστος Βελής που φόρεσαν την κυανέρυθρη φανέλα τη δεκαετία του ’80 και του’90 αντιστοίχως.

Πέραν αυτών, ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ρόδου-Διαγόρα θα βραβεύσει ανθρώπους-«εργάτες» τόσο ως ποδοσφαιριστές όσο κι ως παράγοντες στις ιστορικές ομάδες της πόλης μας, όπως ο Ντίνος Δοξόπουλος με τον Μιχάλη Μάχλη στον Διαγόρα και οι Δημήτρης Ματαράγκας, Μιχάλης Βογιατζάκης στη Ρόδο.

Το διήμερο όμως αυτό επιφυλάσσει και μια έκπληξη για τους φίλους του ποδοσφαίρου στο νησί μας, αφού χθες ανακοινώθηκε πως, στις εκδηλώσεις θα παραστεί ο ομοσπονδιακός τεχνικός μας Άγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος ήταν ποδοσφαιριστής και προπονητής στον Διαγόρα τη δεκαετία του ’80 συνοδευόμενος από τον βοηθό του στην Εθνική Άγγελο Μπασινά.

Για όλα τα παραπάνω ώστε να δοθούν περισσότερες λεπτομέρειες, πραγματοποιήθηκε συνέντευξη Τύπου χθες στην αίθουσα εθιμοτυπίας του δημαρχείου, παρουσία του προέδρου του ΔΟΠΑΡ, Στέφανου Κυριαζή, του γενικού γραμματέα του Συνδέσμου Βετεράνων Ρόδου-Διαγόρα Ηλία Βασιλαράκη και των Μανώλη Κώτη (μέλους της διοίκησης) και Γιάννη Χαλκιά (υπεύθυνου Τύπου).

Την  αποστολή του ΠΑΟΚ για το αυριανό φιλικό απαρτίζουν οι παρακάτω: Γιώργος Κούδας, Γιώργος Κωστίκος, Γιώργος Σκαρτάδος, Μιχάλης Μπέλλης, Φιλώτας Πέλλιος, Χρήστος Τερζανίδης, Δημήτρης Μήτογλου, Κυριάκος Αλεξανδρίδης, Κώστας Μαλιούφας, Κώστας Λαγωνίδης, Στέφανος Μπορμπόκης, Δημήτρης Σαλπιγγίδης, Βαγγέλης Νάστος, Διονύσης Χασιώτης, Παναγιώτης Αργυρόπουλος, Στάθης Βούτσιας, Γιώργος Τουρσουνίδης, Γιάννης Γκιτσιούδης, Κώστας Ιωσηφίδης, Γιώργος Γεωργιάδης, Αντώνης Μαυρέας και Γιάννης Αντωνόπουλος.