Ρόδος: Ελεύθερος με όρους αφέθηκε ο 27χρονος με τα 250 γραμμάρια χασίς

Ρόδος: Ελεύθερος με όρους αφέθηκε ο 27χρονος με τα 250 γραμμάρια χασίς

Ρόδος: Ελεύθερος με όρους αφέθηκε ο 27χρονος με τα 250 γραμμάρια χασίς

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 432 ΦΟΡΕΣ

Είχε συλληφθεί από άνδρες της Ασφάλειας Ρόδου

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε χθες μετά την απολογία του, ο 27χρονος που εντοπίστηκε να κατέχει περισσότερα από 1000 ευρώ επάνω του και 250 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης στο σπίτι του!

Η σύλληψη του 27χρονου έγινε την 1η Μαρτίου από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου και αφού προσήχθη ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, ασκήθηκε σε βάρος του ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Έτσι χθες συνοδευόμενος από το συνήγορό του κ. Ιωάννη Ιωαννίδη, ο 27χρονος προσήχθη ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου όπου και απολογήθηκε, αρνούμενος τις κατηγορίες όπως αυτές του αποδίδονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 27χρονος ισχυρίστηκε ότι είναι εξαρτημένος χρήσης ναρκωτικών ουσιών τα τελευταία οχτώ χρόνια και πως τα ναρκωτικά τα είχε αποκλειστικά και μόνο για δική του χρήση.

Έτσι μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα, ο 27χρονος αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισής του μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Για τον 27χρονο όλα ξεκίνησαν μετά την αξιολόγηση πληροφοριών που είχαν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί της Δίωξης, οι οποίοι το απόγευμα της Παρασκευής 1ης Μαρτίου 2019 πραγματοποίησαν στοχευμένο έλεγχο στον 27χρονο τον οποίο και εντόπισαν έξω από το σπίτι του.

Στην κατοχή του βρήκαν ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 1.020 ευρώ. Στη συνέχεια η έρευνα των αστυνομικών επεκτάθηκε και στο σπίτι του 27χρονου όπου και εντοπίστηκαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους 251,5 γραμμαρίων και μια ζυγαριά ακριβείας.

Τα ανευρεθέντα πειστήρια κατασχέθηκαν, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου και σε βάρος του κινήθηκε η προβλεπόμενη από το νόμο διαδικασία.

Διαβάστε ακόμη

Δικαιώθηκαν εργαζόμενοι του δήμου Ρόδου

Ελεύθεροι χωρίς όρους αφέθηκαν η μητέρα και οι δύο εκπαιδευτικοί

Νίσυρος: Νέες αποκαλύψεις για τον αρχαιοφύλακα - «Βροχή» οι καταγγελίες – τέθηκε σε αναστολή των καθηκόντων του

Σε βαθμό κακουργήματος οι διώξεις που ασκήθηκαν κατά δύο εκπαιδευτικών

Απεγκλωβισμός 25 ατόμων από βραχώδη περιοχή της Τήλου

Κοινωνικές δράσεις των Υπηρεσιών της Αστυνομίας στο νησί της Ρόδου

Δέκα χρόνια κάθειρξη σε Σκοπιανό που συνελήφθη με 1.273 γραμμάρια χασίς

Συνελήφθη 36χρονος για διακίνηση ναρκωτικών και οπλοκατοχή στη Ρόδο