Στο ψάξιμο ο Ευαγόρας, έκανε κρούση στον Ζουρούδη

Με θερμές ευχαριστίες και ευχές για ό, τι καλύτερο στη συνέχεια της προπονητικής του σταδιοδρομίας, αποχαιρέτησε ο Ευαγόρας τον Γιάννη Καμίτση. Οι δύο πλευρές αποφάσισαν, καθ’ όλα φιλικά, να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, με τη διοίκηση των «πράσινων» να δημοσιοποιεί τα ακόλουθα: 

 «Ο Α.Ο. Ευαγόρας Ρόδου ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τον προπονητή Γιάννη Καμίτση. Τον ευχαριστούμε πραγματικά για την πολύτιμη προσφορά του στον σύλλογό μας, θα είναι πάντα φίλος και κομμάτι του Ευαγόρα μας. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια όπου κι αν επιλέξει να πάει.  Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί ο νέος προπονητής της ομάδας». 

Από χθες το μεσημέρι, οι άνθρωποι του Ευαγόρα βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή και λογικά, νεότερα θα υπάρξουν σήμερα, με την επιστροφή του προέδρου Νίκου Φιλίππου, ο οποίος απουσιάζει στην Αθήνα για οικογενειακή του υπόθεση. 

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, μία πρώτη διερευνητική κρούση έγινε στον πρώην τεχνικό του Ακουσίλαου, Κώστα Ζουρούδη και η πραγματοποίηση συνάντησης, σήμερα το απόγευμα, είναι πολύ πιθανή.