Υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία η Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου

Η Δωδεκανήσια επιχειρηματίας κ. Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου, (από την Κω) θα είναι υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ, στις εκλογές του Μαΐου.

Η υποψηφιότητά της, ανακοινώθηκε χθες επισήμως από τη ΝΔ και προκάλεσε ιδιαίτερα αισθήματα ικανοποίησης στην περιοχή μας. Όπως είναι γνωστό, τις προηγούμενες μέρες είχε ανακοινωθεί η υποψηφιότητα του επίσης συμπατριώτη μας κ. Γιώργου Κρεμλή.

Η κ. Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου σπούδασε Τεχνολόγος Πολιτικός Μηχανικός με κατεύθυνση τα συγκοινωνιακά και αρδευτικά έργα. Σήμερα είναι Αμπελουργός, Οινοποιός και Ξενοδόχος. Είναι επίσης Πρόεδρος της  Ένωσης Οινοποιών Αμπελουργών Νήσων Αιγαίου, Γενική Γραμματέας του Συνδέσμου Ελληνικού Οίνου, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Διεπαγγελματικής Αμπέλου και Οίνου και Επικεφαλής της Εθνικής Επιτροπής για τον Οινοτουρισμό. Είναι επίσης και αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω με αντικείμενο ενασχόλησης τη σύνδεση του πρωτογενούς τομέα με τον τουρισμό και σύμβουλος του δημάρχου της Κω σε θέματα του πρωτογενούς τομέα και της μεταποίησης. Ως Αναπληρώτρια Γραμματέας Αγροτικών Φορέων της Νέας Δημοκρατίας είναι επικεφαλής της ομάδας εργασίας Τουρισμός και Αγροτοδιατροφή του Τομέα Τουρισμού. Είναι παντρεμένη με τον Αντώνη Τριανταφυλλόπουλο και μητέρα 4 παιδιών.

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα, αλλά και ευθύνη η επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη να με συμπεριλάβει στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ. Μέσα από την πολύχρονη ενασχόλησή μου και την εμπειρία που έχω αποκτήσει στους τομείς του τουρισμού και της αγροτικής παραγωγής θα συνεισφέρω με όλες μου τις δυνάμεις στην προσπάθεια να δημιουργήσουμε την Ελλάδα που μας αξίζει. Φιλοδοξία μου είναι να βοηθήσω να αναδειχθούν τα άγνωστα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα στον τομέα του Τουρισμού και της αγροτικής παραγωγής. Σε όλη μου τη ζωή έχω μάθει να δουλεύω, να δημιουργώ, να συνεργάζομαι, να λειτουργώ με εξωστρέφεια και δυναμισμό. Αυτό θα κάνω και τώρα, αν με τιμήσουν οι πολίτες με την ψήφο τους», αναφέρει σε δήλωσή της.