Με αυτοπεποίθηση και πίστη στη σωτηρία o Διαγόρας Βατίου

Η φυσιολογική και αναμενόμενη ήττα από τη Ρόδο ουδόλως χάλασε τη διάθεση των ανθρώπων του Διαγόρα Βατίου.

Οι δύο νίκες στη σειρά που προηγήθηκαν, επί της Κατταβιάς και επί του Κλεόβουλου, έφταναν και περίσσευαν για να εκτοξευτεί η ψυχολογία των «κυανέρυθρων», να τονωθεί η αυτοπεποίθησή τους και να εδραιωθεί στην ψυχή τους η βαθιά πίστη στην παραμονή της ομάδας στην Α’ κατηγορία.

Το πρόσφατο ματς με τα «ελάφια» μπορεί να χαρακτηριστεί κάλλιστα ως ένα διδακτικό διάλειμμα ενόψει των απόλυτων τελικών που ακολουθούν στο πρόγραμμα, με πρώτο το εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στον ΑΕΡΑ.

«Αν καταφέρουμε να φτάσουμε στη νίκη, θα έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα προς την υλοποίηση του στόχου μας. Η ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση και είμαστε αισιόδοξοι.

Σε κάθε περίπτωση μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι, καθώς ο ΑΕΡΑ διαθέτει μία πολύ καλή ομάδα», ήταν το σχόλιο με το οποίο «προλόγισε» ο Γιάννης Καμπούρης την επικείμενη σύγκρουση με τους «ερυθρόλευκους» του Κώστα Παπαδόπουλου.

Σημειώνεται, πως ο Λάμπρος Ζωάννου συνήλθε από το τράβηγμα που είχε υποστεί και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του, ο οποίος εκτός απροόπτου, θα έχει τη δυνατότητα να στηριχθεί στο σύνολο των ποδοσφαιριστών του.