Και τυπικά  τέλος ο Κάρτερ από τον Κολοσσό

Από τη στιγμή που ο Τρε Ντεμπς έπαιξε κανονικά το περασμένο Σάββατο με τη φανέλα του Κολοσσού H Hotels ήταν δεδομένο ότι οι ξένοι στην ομάδα ήταν υπεράριθμοι κι ένας θα έπρεπε να αποχαιρετήσει.

Αυτός ήταν ο Κάρτερ και χθες η ΚΑΕ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του, προσθέτοντας ότι «η “θαλασσί” οικογένεια ευχαριστεί τον Tweety για την προσφορά του και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Ο Κάρτερ, στα οχτώ παιχνίδια που αγωνίστηκε, είχε 62 πόντους, 19 ασίστ, 15 ριμπάουντ, 5 κλεψίματα και 10 λάθη, με μέσο όρο χρόνου συμμετοχής 21 λεπτά. Εξάλλου, κυκλοφορούν ήδη τα εισιτήρια του επόμενου εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο το Λαύριο Aegean Cargo. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη το Σάββατο 16 Μαρτίου και ώρα 15.15’. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 10€ γενική είσοδο και 5€ για παιδιά από 5 έως 14 ετών.

Υπενθυμίζεται ότι η αγορά των παιδικών εισιτηρίων πραγματοποιείται ΜΟΝΟ από τα γραφεία της

ΚΑΕ και ο αριθμός είναι περιορισμένος. Επίσης, για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι απαραίτητος ο αριθμός ΑΜΚΑ ή ο αριθμός διαβατηρίου ή η άδεια παραμονής και ο κάθε φίλαθλος να έχει μαζί του την αστυνομική του ταυτότητα.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΓΟΡΑΣ
Η πώληση των εισιτηρίων πραγματοποιείται με τους παρακάτω τρόπους:
- Από τα γραφεία της ΚΑΕ (Πλατεία Βρούχου 1, 85132 Ρόδος, Τηλ: 2241022261,
info@kolossosbc.gr) Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 – 14:00.
- Tην ημέρα του αγώνα (Σάββατο 16/3), από τις 11:00, στα εκδοτήρια του Βενετοκλείου.
-Online από το viva.gr.