«Καθάρισε» στο τέλος η Τήλος

Στα τελευταία δέκα λεπτά της εξ αναβολής αναμέτρησης χθες στην Κρεμαστή για τη Β’ Κατηγορία όπου συναντήθηκαν Νηρέας και Τήλος, επιτεύχθηκαν όλα τα γκολ ώστε να διαμορφωθεί αυτό το 1-2 που δίνει τους βαθμούς στους φιλοξενούμενους.

Ο Νηρέας προσπάθησε κρατώντας όσο μπορούσε το «μηδέν» στην άμυνα και οργανωμένος επιθετικά να πετύχει ένα γκολ και να προηγηθεί αλλά δεν τα κατάφερε, έχοντας μάλιστα και παράπονα από τη διαιτησία του Αυγερινού Κάζα.

Οι άνθρωποι του συλλόγου της Κρεμαστής θεωρούν πως βγήκαν πολύ εύκολα από το τσεπάκι του κίτρινες κάρτες με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί εκνευρισμός στους παίκτες τους, ενώ στο πρώτο γκολ της Τήλου, όπως υποστηρίζουν, υπήρχε επιθετικό φάουλ στην αρχή της φάσης.

Πάντως το σκορ άνοιξε για λογαριασμό της Τήλου με… αιφνιδιασμό στο 83’ μετά από συνδυασμό και πάσα στον Ηρακλή Σακελλάρη που βγήκε στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε. Οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν τα τέρματά τους τρία λεπτά μετά από ατομική ενέργεια και πλασέ του Αγκόλι ενώ στο 93’ ο Νηρέας μείωσε με κοντινό σουτ του Σινάνι.

Διαιτητής ήταν ο Αυγερινός Κάζας με βοηθούς τους Κωτσόπουλο και Χατζηνικόλα.

Νηρέας: Ηλίας, Ζούρδης Μ. (85’ Κρητικός), Ζούρδης Φ., Κούκιαλης (52’ Μπούτσκα), Σαββάκης Κ., Σαββάκης Τ., Σινάνι, Μάργαρης, Παπακωνσταντής (80’ Ντουλάι), Κόβατσι, Παπανικόλας (70’ Ντελλάκης).

Τήλος: Χατζηνικόλας, Χατζηφούντας, Ρούκο (70’ Χαραλαμπάκης), Σακελλάρης Κυρ. (80’ Τσιβερδής), Κότσι, Χριστοφής, Φυλακούρης (86’ Λεφτσένκο), Σακελλάρης Η., Μόσχου, Αγκόλι, Οικονόμου.