Τρεις νέους υποψήφιους ανακοίνωσε ο Αντώνης Καμπουράκης για το Δήμο Ρόδου

Δύο ακόμη υποψηφιότητες δημοτικών συμβούλων, ανακοίνωσε απόψε η παράταξη του κ. Αντώνη Καμπουράκη. 

Πρόκειται για την κα Δέσποινα Χατζηδιάκου και τον κ. Νίκο Καραμαρίτη.

Αναλυτικότερα:

Η ανακοίνωση της Δέσποινα Χατζηδιάκου

Αντώνης Καμπουράκης: «Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνω σήμερα που είναι η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, την υποψηφιότητα της Δέσποινας Χατζηδιάκου στο συνδυασμό με “Δύναμη Για τη Ρόδο”. Η Δέσποινα Χατζηδιάκου, μία δυναμική επιστήμονας που κοσμεί τη Ρόδο, κοσμεί από σήμερα και το συνδυασμό μας. Η λαμπρή της πορεία και οι γνώσεις της, είναι απαραίτητα συστατικά στην πορεία μας Με Δύναμη Για τη Ρόδο».

Δέσποινα Χατζηδιάκου: «Μετά από ώριμη σκέψη Ευθύνης αποφάσισα να υπηρετήσω τον τόπο μας, με τον Αντώνη Καμπουράκη. Νιώθω ότι τώρα είναι η ώρα για να προσφέρω στο νησί μας την πείρα, τις γνώσεις, την παιδεία και το «είναι» μου, με πολύ διάθεση, για να συμμετέχω σ’ αυτό που χρειάζεται το όραμα, για να γίνει πραγματικότητα για όλους μας.»

 

 

Βιογραφικό

Γεννήθηκα στο Τορόντο του Καναδά. Έχω δυο κόρες. Μετά από πολυετή μου πορεία ως εκπαιδευτικός στη Β’ θμια Εκπαίδευση Δωδεκανήσου σε θέσεις: Γυμνάστρια, Διευθύντρια Γυμνάσιο Καλυθιών, Προϊσταμένη Γ’ Γραφείου (6 νησιά), Υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και του Κέντρου Περιβαλλοντικής Πεταλούδων Δωδεκανήσου, και μετά συνέχισα την Ακαδημαϊκή μου εξέλιξη. Είμαι κάτοχος Πτυχίου Φυσικής Αγωγής & Υγιεινής, από το Πανεπιστήμιο Τορόντο.

Κατέχω Μεταπτυχιακούς τίτλους από το Πανεπιστήμιο του Τορόντο Καναδά, και το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, Διδακτορικό από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Μιλάω και γράφω Αγγλικά και Γαλλικά. Υπηρέτησα την πατρίδα μας στο Διπλωματικό Σώμα της Ελλάδας στον Καναδά και στις Δυτικές πόλεις της Αμερικής, ως Συντονίστρια εκπαίδευσης και πολιτισμού, υπεύθυνη για την Ελληνόγλωσση Εκπαίδευση και τον Πολιτισμό.

Η ανακοίνωση του Νίκου Καραμαρίτη

Αντώνης Καμπουράκης: «Με χαρά ανακοινώνω την υποψηφιότητα του Νίκου Καραμαρίτη στο συνδυασμό με “Δύναμη Για τη Ρόδο”. Ο Νίκος Καραμαρίτης εκτός από εξαίρετος οδοντίατρος, είναι ένας ενεργός πολίτης της Ρόδου, που έχει αποδείξει έμπρακτα την κοινωνική προσφορά, ιδιαίτερα στον τομέα της υγείας και των ευπαθών ομάδων.»

Νίκος Καραμαρίτης: «Πιστεύω ότι ο Αντώνης Καμπουράκης θα μεταλαμπαδεύσει στο Δήμο μας την οπτική, το πάθος και τη δυναμική που επέδειξε στη δημιουργία των επιχειρήσεών του, ώστε να δώσει στη Ρόδο μας ξανά την Αίγλη που της αξίζει».

 

 

Βιογραφικό

Από το 1989 έως και σήμερα ο Νίκος Καραμαρίτης εργάζεται ως Χειρούργος Οδοντίατρος σε ιδιωτικό οδοντιατρείο που διατηρεί στη Ρόδο και είναι πατέρας τριών παιδιών.

Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οδοντιατρικού Συλλόγου Δωδεκανήσου.

Από το 2004 έως το 2007 διετέλεσε α Διοικητής στο Β' ΠΕΣΥΠ (ΔΥΠΕ) Νοτίου Αιγαίου.

Από το Σεπτέμβριο του 2014 έως και τον Φεβρουάριο του 2017 ως Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος στη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας της ΠΝΑΙ θέσπισε κίνητρο ύψους 450 € σε γιατρούς που επιθυμούν να στελεχώσουν άγονα και προβληματικά ιατρεία. Την ίδια περίοδο διετέλεσε Πρόεδρος στην Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «ΓΑΛΗΝΟΣ» της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, μέσω της οποίας χρηματοδοτήθηκαν δράσεις για την ιατρική φροντίδα των κατοίκων απομακρυσμένων νησιών.

Από τις 24 Μαρτίου 2017 έως και σήμερα από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας της ΠΝΑΙ επέκτεινε το Κοινωνικό Παντοπωλείο σε όλα τα Δωδεκάνησα αυξάνοντας τον αριθμό των δικαιούχων από 300 σε 5.000.

Το 2007 τιμήθηκε για την τοποθέτηση έξι παιδιών σε ανάδοχες οικογένειες από τις Μονάδες Κοινωνικής Φροντίδας του Νοτίου Αιγαίου.

Η ανακοίνωση του Νίκου Διακίδη

Αντώνης Καμπουράκης: «Με χαρά ανακοινώνω την υποψηφιότητα του Νίκου Διακίδη στο συνδυασμό “Με Δύναμη Για τη Ρόδο”. Ο Νίκος Διακίδης είναι ένας Ροδίτης, από αυτούς που επέλεξαν την ενεργό δράση αντί της κριτικής εκ του ασφαλούς. Μοιραζόμαστε τις ίδιες ανησυχίες για το μέλλον του Τόπου μας. Με σπουδαία επιχειρηματική δραστηριότητα, είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα πως μπορούμε Μαζί με Δύναμη για τη Ρόδο να τα καταφέρουμε.»

Νίκος Διακίδης: «Ανιδιοτελής Προσφορά, Αγάπη για τον Τόπο, Ροδιακό Φρόνημα, Τιμιότητα, Ειλικρίνεια, Διαφάνεια και Ορθολογισμός είναι τα όπλα με τα οποία μπαίνουμε στην μάχη με μοναδικό σκοπό να επαναφέρουμε την Ρόδο μας εκεί που πραγματικά αξίζει, στον παγκόσμιο χάρτη. Χωρίς σκοπιμότητες και Πολιτικό Κόστος με την λογική ότι μόνο το Κοινό Καλό οδηγεί και στο προσωπικό όφελος, υπηρετούμε μέσω την υποψηφιότητάς μας το χρέος μας στον Τόπο μας. Η επιλογή της παράταξης ¨Με Δύναμη Για Τη Ρόδο” με τον Αντώνη Καμπουράκη για Δήμαρχο είναι μονόδρομος για την επαναφορά του Τόπου στον δρόμο της Ανάπτυξης και της Προόδου.

Η Ρόδος πάνω από όλους και όλα!»

 

 

Βιογραφικό

Ο Νικόλαος Διακίδης του Μιχαήλ και της Ειρήνης, το γένος Κρασσά, γεννήθηκε στη Ρόδο το 1973. Είναι παντρεμένος με την Βαλεντίνα Παπαδούλη και έχουν 2 υιούς.

Αποφοίτησε από την Αμαράντειο Σχολή και το Βενετόκλειο Γυμνάσιο και Λύκειο. Στην συνέχεια φοίτησε στο Alpine Center και απέκτησε Δίπλωμα στην Διοίκηση ξενοδοχειακών επιχειρήσεων από το IHTTI στο Neuchâtel της Ελβετίας.

Ίδρυσε το 1997 την Χρυσός Ήλιος Α.Ε., με αντικείμενο τη διαχείριση του οργανωμένου συγκροτήματος διαμερισμάτων Golden Sun Residence και άλλων επαγγελματικών ακινήτων. Είναι ιδρυτής της Υ κ Β ΕΠΕ με αντικείμενο τη διαχείριση καταστημάτων αποκλειστικά Frozen Yogurt . Είναι μέτοχος στην

εταιρία Diagoras Parking με αντικείμενο την ανάπτυξη και διαχείριση χώρων στάθμευσης οχημάτων, όπως στο αεροδρόμιο της Ρόδου.

Ομιλεί Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά.