Απάντηση του δημάρχου Σύμης στον Ηλ. Τσαβαρή: «Η καταστροφολογία ενός σύγχρονου Νοστράδαμου»

Απάντηση του δημάρχου Σύμης στον Ηλ. Τσαβαρή: «Η καταστροφολογία ενός σύγχρονου Νοστράδαμου»

Απάντηση του δημάρχου Σύμης στον Ηλ. Τσαβαρή: «Η καταστροφολογία ενός σύγχρονου Νοστράδαμου»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3032 ΦΟΡΕΣ

Σε απάντησή που εξέδωσε ο δήμαρχος Σύμης κ. Λευτέρης Παπακαλοδούκας, σε ανακοίνωση που έδωσε στη δημοσιότητα ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Ηλίας Τσαβαρής, αναφέρει τα εξής:

Η Σύμη του 2026 του κ. Ηλία Τσαβαρή, 7 χρόνια μετά από σήμερα, ανέτρεψε τα δεδομένα του υπουργείου Εσωτερικών περί τετραετούς θητείας των δημάρχων και την μετέβαλε σε επταετούς διάρκειας αυθαίρετα και καταχρηστικά σαν να μην υπάρχει θεσμικό πλαίσιο που να ορίζει το χρονικό περιθώριο μέσα στο οποίο η εκάστοτε εκλεγείσα δημοτική αρχή οφείλει να επιτελέσει το έργο της.

Η Σύμη του 2026 του κ. Τσαβαρή μίλησε σήμερα για το καταστροφικό της έργο 7 χρόνια μετά, εφόσον ο υπογράψας του λιβελλογραφήματος εκλεγεί και καταφέρει να μείνει στην εξουσία 7 χρόνια αντί για τέσσερα με πραξικόπημα. Ωσάν Νοστράδαμος μάς μίλησε για πυρκαγιές, σεισμούς, καταποντισμούς, παραπέμποντας στη βιβλική εποχή του Νώε. Ο ίδιος προφανώς οραματίζεται να είναι ο σύγχρονος Νώε που θα κατασκευάσει την κιβωτό, για να μπει με τα αιγοπρόβατα ιδιοκτησίας του στενού του οικογενειακού περιβάλλοντος που αλωνίζουν ανεξέλεγκτα.

Η Σύμη του 2026 μ.Χ. θα πρωτοτυπήσει, σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Τσαβαρή, καθώς θα είναι το νησί που θα μείνει απομονωμένο από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ η guardian θα γράφει στα greeklish για πολιτική απομόνωση του νησιού λόγω πολέμου με την γείτονα σε σημείο που δε θα επιτρέπεται κανένας πολίτης να ταξιδέψει στο εξωτερικό.

Δεν έχουμε ξανακούσει χειρότερη πρόβλεψη ούτε από τον πατέρα Παΐσιο.

Η Σύμη του 2026 του κ. Τσαβαρή διαπομπεύει για άλλη μια φορά το νησί μας, όχι για να στηλιτεύσει τα κακώς κείμενα, αλλά για να μας προετοιμάσει για όσα έπονται, εφόσον είναι ο ίδιος στο τιμόνι που ονειρεύεται να πιάσει πριν μας «φουντάρει» στα βράχια.

Η Σύμη του 2026 του κ. Τσαβαρή εμπεριέχει μείωση του τουρισμού, πολέμους και εμπάργκο, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα μας και ό,τι άλλο καταστροφικό μπορεί να φανταστεί ανθρώπινος νους. Διαβάζοντας το λιβελλογράφημά του αντιλαμβάνεται κανείς ότι η Σύμη δεν ανήκει στην Ελλάδα. Αυτό ξεπερνάει κάθε σενάριο επιστημονικής φαντασίας ακόμη και ταινίας του Σπίλμπεργκ. Ελπίζω να μη μας φάνε οι δεινόσαυροι που θα κατέβουν από το όρος «Βίγλα». Μόνο αυτό δεν πρόβλεψε!!! Αυτό και τους πυρηνικούς αντιδραστήρες της Γείτονος!!!

Κύριε Τσαβαρή,

Η μόνιμη διαμονή σας στην Αθήνα , η παντελής αποχή σας από τα συμβούλια του δημοτικού μας καταστήματος, που θα οφείλατε να παρευρίσκεστε ως πρώην δημοτικός σύμβουλος με την αντιπολίτευση πριν την ανεξαρτητοποίησή σας, σάς καθιστά ημιμαθή, τουτέστιν επικίνδυνο για τα τεκταινόμενα στο νησί μας.

Η πυρκαγιά που οραματίζεστε να ξεκινήσει από τον σκουπιδότοπο, δε θα ξεκινήσει πότε, γιατί λειτουργεί στο νησί ΧΥΤΑ που έχει ανατεθεί σε ιδιωτική εταιρία. Δεν καίμε τα σκουπίδια εδώ και χρόνια. Δε μας εκπλήσσει που δεν το γνωρίζετε. Αγνοείτε άλλα πιο σοβαρά. Αυτό αποτελεί πταίσμα!!!

Το κλείσιμο των συνόρων με τη γείτονα χώρα, αν συμβεί το καταστροφολογικό σας σενάριο, ο μη γένοιτο λέμε εμείς, δε θα είναι κάτι που θα μπορούμε να χειριστούμε ως Δήμος Σύμης, καθώς θα αποτελεί ζήτημα της εξωτερικής πολιτικής της χώρας μας να χειριστεί. Πάσχετε από θεσμική άγνοια διοικητικής και πολιτικής πραγματικότητας.

Η αναφορά σας στην Guardian δύο φορές για την αρνητική προβολή του νησιού μας θα είναι και αυτή μέρος του καταστροφολογικού σας σεναρίου, εφόσον εκλεγείτε. Δε θα εκλεγείτε όμως και ευτυχώς τίποτα από τα ως άνω δε θα έχει συμβεί ούτε το 2040 μΧ.

Τέλος, εσείς Κύριε Τσαβαρή δεν είστε υποψήφιος Δήμαρχος. Είστε ο Αρμαγεδδών προσωποποιημένος. Ειλικρινά τρομάξαμε από την «γκαντεμιά» που περιβάλλει το προεκλογικό σας πρόγραμμα 7 χρόνια μετά την υλοποίησή του. Ο Θεός να μάς φυλάσσει από την κινδυνολογία και καταστροφολογία σας. Απέχετε από το 2026 μΧ. 7 Χρόνια. Ζήστε το παρόν και οραματιστείτε ένα αισιόδοξο μέλλον για το νησί μας.

Αυτό κάνουμε εμείς και γι αυτό πάμε μπροστά!!!

Το προεκλογικό μας πρόγραμμα έπεται με σχεδιασμό και μελέτες. Το οργανώνουμε και θα είναι συνέχεια αυτού που χτίσαμε τα προηγούμενα χρόνια. Δε θα αφήσουμε κανένα να το γκρεμίσει!

Θα είμαστε οι επόμενοι νικητές, γιατί οι Συμιακοί, όπου κι αν βρίσκονται, σκέφτονται πάντα θετικά. Γι αυτό πρόκοψαν μέσα και έξω από την Σύμη. Όσα γράφετε συνιστούν το Ζενίθ του αρνητισμού, ενός «γκαντέμη» υποψήφιου πολιτικού. Συνιστάτε την επιτομή της χείριστης πολιτικής επιλογής ανθρώπου, για να αναλάβει τα ηνία του νησιού. Οι Συμιακοί, αγαπητέ συνυποψήφιε, είμαστε αισιόδοξοι και θετικοί σε σκέψεις και σε οράματα. Αποτελείτε την εξαίρεση, άρα εξαιρείστε και απαλλάσσεστε λόγω…(των ως άνω προαναφερθέντων).

Ο Δήμαρχος Σύμης

Λευτέρης Παπακαλοδούκας

Νυν και υποψήφιος για την επόμενη τετραετία, 2019-2023

Διαβάστε ακόμη

Δεκάδες και χθες οι προσκυνητές από τη Ρόδο που μετέβησαν στην Ιερά Μονή Πανορμίτη στη Σύμη

Να στελεχωθεί άμεσα το Κέντρο Υγείας ζητά ο δήμος Σύμης

Μεταφραστικό Εργαστήρι στο Πανορμίτειο Γυμνάσιο και Λυκειακές Τάξεις Σύμης από το Ιόνιο Πανεπιστήμιο

Ξεκινούν άμεσα λιμενικά έργα στη Σύμη - Επίσκεψη κλιμακίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Νότιας Δωδεκανήσου

Ιστορική αποκατάσταση του ιδιοκτησιακού καθεστώτος των κοινόχρηστων χώρων και εκτάσεων του δήμου Σύμης

«Δεν θυμάμαι τίποτα, είχα πιει», δηλώνει ο 30χρονος που αποπειράθηκε να βιάσει 32χρονη σε καφέ στη Σύμη

Eπιστολή διαμαρτυρίας στον πρωθυπουργό

National Geographic: Προτείνει τη Σύμη ως τοπ προορισμό για έναν πολύ διαφορετικό λόγο