Ο Κουφός αφιέρωσε τη νίκη του Κολοσσού

Στη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Άρη, ο Στέργιος Κουφός αφιέρωσε τη νίκη του Κολοσσού H Hotels σε τρεις σημαντικούς ανθρώπους της ομάδας και τόνισε ότι αυτό που ζήτησε από τους παίκτες του ήταν …ψυχή.

«Είναι ένα παιχνίδι για το οποίο πραγματικά ίσως θα έπρεπε να μιλήσω πολύ, αλλά θα ήθελα να αφιερώσω τη νίκη στον επίτιμο πρόεδρο του Κολοσσού τον οποίο είχαμε στεναχωρήσει, στον κύριο Χατζηλαζάρου ο οποίος μίλησε στα παιδιά μέσα από την καρδιά του στην προπόνηση της Δευτέρας και θα έλεγα ότι άγγιξε την ψυχή τους, αλλά και στον Βασίλη Κουγιό γιατί με ανέχεται κάθε μέρα και προσπαθεί να με κάνει να συνηθίσω τη Ρόδο πιο γρήγορα.

Το πιο σημαντικό είναι η απουσία του Μαυροειδή ο οποίος επί ημερών μου δεν έχει ενταχθεί στην ομάδα κι αυτό είναι σοβαρό γιατί είναι ο φυσικός ηγέτης μας. Αναγκαστήκαμε όλη την εβδομάδα να δουλέψουμε πάνω σ’ αυτό το πλάνο αλλά αυτό που ζήτησα από τους παίκτες μου είναι να παίζουν με ψυχή, γιατί μόνο έτσι μπορεί να κερδίσεις κάτι. Αυτή η νίκη δεν αλλάζει κάτι για μας βαθμολογικά. Ευχόμαστε να τα καταφέρουμε». 

Από την πλευρά του, ο τεχνικός του Άρη, Γιάννης Καστρίτης, σχολίασε μεταξύ άλλων: «Το είχαν δηλώσει νωρίτερα, ότι έρχονται για να κερδίσουν και να καταθέσουν καρδιά και ψυχή κι αυτό έκαναν. Δεν δώσαμε το 100%.

Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο δεχθήκαμε περίπου 50 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν θέλω να μιλήσω για τακτική, αλλά θέλω να πω ότι το ελληνικό Πρωτάθλημα το ξέρουμε, το γνωρίζουμε και δεν πρέπει να βγάζουμε από το μυαλό μας ότι είναι δύσκολο. Δεν παίζει ρόλο η βαθμολογία και όλες οι ομάδες στις τελευταίες αγωνιστικές θα δίνουν και την ψυχή τους. Αν δεν αντιμετωπίσουμε έτσι την κάθε κατοχή, τότε θα έχουμε κι άλλα άσχημα αποτελέσματα».