Γιάννης Μαρουλλάκης: «Να διεκδικήσουμε τον τίτλο»

Το περασμένο Σαββατοκύριακο είχαμε παιχνίδια για το πρωτάθλημα μπάσκετ με αμαξίδιο μόνο της Α2 κατηγορίας καθώς η Α1 είχε προγραμματισμένο ρεπό.

Αυτές οι έξτρα μέρες έδωσαν στη Δωδεκάνησο την ευκαιρία να δουλέψει πάνω στα λάθη της και τις όποιες τυχόν αδυναμίες παρουσίασε στην πρεμιέρα με αντίπαλο τον νταμπλούχο Άτλαντα που την οδήγησαν στην ήττα.

«Το παιχνίδι με τον Άτλαντα μας έδειξε ότι χρειαζόμαστε λίγο χρόνο ακόμα προκειμένου να δέσουμε σαν ομάδα. Απέναντι στον Άρη έχουμε να δώσουμε ακόμα ένα δυνατό και δύσκολο παιχνίδι.

Στην πρεμιέρα, ουσιαστικά πληρώσαμε τον εκνευρισμό μας» σχολιάζει ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Μαρουλλάκης, που ξεκαθάρισε επίσης ότι «πλέον χρειαζόμαστε τη νίκη για να ξεκινήσουμε να πιστεύουμε στις δυνατότητές μας και το στόχο μας, που είναι η διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Προσκαλούμε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο να δει και να στηρίξει την ομάδα μας που είναι σαφώς ανανεωμένη. Η βοήθεια του κόσμου θα είναι σίγουρα πολύτιμη για μια ακόμα χρονιά».

Το παιχνίδι με τον Άρη είναι προγραμματισμένο το προσεχές Σάββατο (16/3) με ώρα έναρξης 19.00’ και όπως πάντα έτσι και τώρα η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Η προετοιμασία για το πρώτο εντός έδρας ματς της σεζόν πραγματοποιείται χωρίς κανένα αγωνιστικό πρόβλημα αφού ο Μαρουλλάκης έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.