Με Κοιλιά στον πάγκο του ο ΑΕΡΑ

Χωρίς τον προπονητή του Κώστα Παπαδόπουλο θα πορευτεί πλέον ο ΑΕΡΑ. Ένα «φραστικό επεισόδιο» στ’ αποδυτήρια της ομάδας στην ανάπαυλα του αγώνα με τον Διαγόρα Βατίου, έθεσε εκτός ομάδας και τον τεχνικό της, αλλά και τον ποδοσφαιριστή Στέργο Γαϊτάνο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση μάλιστα ήταν απόφαση του προέδρου Νίκου Χριστοφή, ο οποίος επιτακτικά στο ημίχρονο, ζήτησε από τον προπονητή του την αλλαγή του Γαϊτάνου. 
Στον πάγκο της ομάδας μέχρι τέλους της περιόδου θα βρεθεί ο Γιώργος Κοιλιάς.

Η ανακοίνωση του ΑΕΡΑ για το γεγονός αναφέρει:  
«Το Δ.Σ. του Α.Ε.Ρ.Α. κατόπιν αποφάσεως του προέδρου του κ. Χριστοφή Χρήστου, ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Κώστα Παπαδόπουλο. Παράλληλα, ενημερώνουμε πως ο ποδοσφαιριστής Στέργος Γαϊτάνος, θα παραμείνει εκτός ομάδος μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος».

Παπαδόπουλος: «Επέλεξα να απολυθώ…»
Στο ζήτημα αυτό πήρε θέση κι ο μέχρι πρότινος τεχνικός της ομάδας Κώστας Παπαδόπουλος,  ο οποίος αναφερόμενος στην λύση της συνεργασίας τόνισε: 

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους περισσότερους εκ του δ.σ. του ΑΕΡΑ και τον κ. Νίκο Νικολή για την υποστήριξη τους όλους αυτούς τους μήνες, τους βοηθούς μου Γιώργο Κοιλιά και Βαγγέλη Πάσχο για την άψογη συνεργασία που είχαμε και πάνω απ’ όλα τους ποδοσφαιριστές, για όλη την προσπάθεια που κατέβαλαν υπό δύσκολες συνθήκες έτσι ώστε να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα που να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και στο τέλος να πετύχουμε τους στόχους που τέθηκαν από την αρχή της περιόδου.

Ήταν τιμή μου να βρίσκομαι στον πάγκο της ομάδας του ΑΕΡΑ και εύχομαι καλή συνέχεια. Όσον αφορά τις δηλώσεις του κ. Χριστοφή, θέλω να σημειώσω ότι η απάντησή μου στις «απειλές» του να προβώ σε αλλαγή συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή που προσβλήθηκε από τη συμπεριφορά του ίδιου -κατά την ανάπαυλα του ημιχρόνου- αλλιώς θα έφευγα από την ομάδα, ήταν ξεκάθαρη και αν εγώ δεν παραιτήθηκα όπως ισχυρίζεται ο κ. Χριστοφής, τότε λοιπόν επέλεξα να απολυθώ...».