Ρόδος: Κάτι θα μείνει να χρωστάει  η πρωταθλήτρια…

Στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ορφέα, στο οποίο έχει τη μεγάλη ευκαιρία να «σφραγίσει» και μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας, προσπαθεί να συγκεντρώσει τη σκέψη των ποδοσφαιριστών του ο Σάκης Δέδες.

Αν υπάρχει ένας κίνδυνος από τον οποίο προσπαθεί να προστατέψει την ομάδα του ο τεχνικός των «ελαφιών», αυτός δεν είναι άλλος από την απόλυτα λογική ροπή προς τη χαλαρότητα, δεδομένου πως ο μεγάλος στόχος, που ήταν από το καλοκαίρι η άνοδος στη Γ’ Εθνική, έχει μεν επιτευχθεί, ωστόσο υπάρχει ένας  ακόμα που η Ρόδος δεν δικαιούται να αγνοήσει. Το κύπελλο.

Τους «πράσινους» περιμένει την επόμενη Τετάρτη ταξίδι στην Κω για τον νοκ άουτ προημιτελικό με την εκεί Αθλητική Ένωση και σε περίπτωση πρόκρισης, η προοπτική της σύγκρουσης με αντίπαλο από τη Γ’ Εθνική κατηγορία, γεγονός που τους υποχρεώνει να παραμείνουν σε κατάσταση εγρήγορσης. 

Οι προπονήσεις διεξάγονται από χθες με τη συμμετοχή των Άκη Γεωργίου και Στέλιου Χατζηπέτρου, οι οποίοι ξεπέρασαν το πρόβλημα τραυματισμού που τους ταλαιπωρούσε, οπότε ως μοναδικό όνομα στο απουσιολόγιο μένει αυτό του Μιχάλη Κεφάλα. 

Ο έμπειρος τερματοφύλακας πονάει στη μέση και τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας, στην οποία υποβλήθηκε, θα είναι αυτά που θα κρίνουν αν θα μπει στο πρόγραμμα εντός της εβδομάδας, ή αν θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο ξεκούρασης.