Στα Χανιά ο Υγρός Στίβος Ρόδου

Σε ακόμα μία χειμερινή διοργάνωση θα συμμετάσχει ο Υγρός Στίβος Ρόδου (Υ.Σ.Ρ). Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα πάρει μέρος στους  Χειμερινούς Αγώνες 9-12 ετών, που θα πραγματοποιηθούν στο κολυμβητήριο Χανίων, με την Κατερίνα Σαρή να είναι και η μοναδική που θα βρεθεί στην κρητική πόλη.

Η 11χρονη αθλήτρια του Υ.Σ.Ρ.  θεωρείται στο ροδιακό σύλλογο το νέο του ανερχόμενο ταλέντο που αναδείχθηκε πέρυσι κα αναμένεται τα επόμενα χρόνια να εντυπωσιάσει.

Η νεαρή Κατερίνα θα κολυμπήσει στα 50, 100 και 200 μ. Ύπτιο και οι προσδοκίες του προπονητικού της κλιμακίου είναι υψηλές, καθώς στις προπονήσεις ήδη διαπρέπει φέρνοντας χρόνους πολύ πιο κάτω από τις περυσινές, όπου είχε καταλάβει την 1η θέση σε Διεθνείς Αγώνες στο Λουτράκι με την πρώτη της επίσημη παρουσία.

Φετινός στόχος είναι να κατεβάσει κατά πολύ τους χρόνους της που θα τη φέρουν να κολυμπά στην πρώτη σειρά στο καλοκαιρινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα όπου θα κριθούν όλα για το 2019.

Αυτό θα γίνει με ένα πλασάρισμα στην πρώτη εξάδα, αν και αναμένεται να αγωνίζεται και στα τρία αγωνίσματα σε αργές μη ανταγωνιστικές σειρές, αφού η Σαρή δεν έχει αγωνιστεί ακόμα για τη φετινή σεζόν.

Ήδη στη μίνι προετοιμασία που ολοκληρώνει, είναι αρκετά γρήγορη και μέχρι την Παρασκευή θα είναι καθ’όλα πανέτοιμη να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος.