Με αστυνομική δύναμη ο «τελικός» του Κολοσσού με το Λαύριο

Πολύ μεγάλη βαθμολογική σημασία έχει για τον Κολοσσό H Hotels το αυριανό παιχνίδι (15.15’) με το Λαύριο Aegean Cargo και στο Βενετόκλειο θα πρέπει να μην πέφτει καρφίτσα.

Οι φιλοξενούμενοι έκαναν αίτημα στη διεύθυνση αστυνομίας Δωδεκανήσου να βρίσκεται στο γήπεδο αστυνομική δύναμη, για την όσο το δυνατόν ομαλότερη διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Κατόπιν σύσκεψης, αποφασίστηκαν μέτρα διαφύλαξης της ομαλής τέλεσης του αγώνα, τήρησης της τάξης και προστασίας αθλητών, παραγόντων και φιλάθλων.

Καταρχήν, η γηπεδούχος ΚΑΕ θα εκδώσει 1240 εισιτήρια για τον κόσμο και οι πόρτες του γηπέδου θ’ ανοίξουν στις 13.45’. Θα πραγματοποιηθούν προληπτικοί έλεγχοι για απομάκρυνση απαγορευμένων ή επικίνδυνων αντικειμένων. Όσοι δεν έχουν εισιτήριο ή όσοι βρίσκονται σε προφανή κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ουσιών, θα αποκλείονται από την είσοδο στο γήπεδο.

Οι αστυνομικές δυνάμεις θα συνεργαστούν με το προσωπικό ιδιωτικής ασφάλειας που θα προσλάβει η ΚΑΕ. Τα δημοσιογραφικά θεωρεία δεν θα λειτουργήσουν ως κερκίδα για τους φιλάθλους και θα επιτραπούν μόνο έως 20 άτομα. Τα μέλη και οι επίσημοι της φιλοξενούμενης ομάδας θα φιλοξενηθούν, με μέριμνα της γηπεδούχου ΚΑΕ, στις θύρες 2 και 4.