Μικτό τουρνουά τένις ενηλίκων

Με την ευκαιρία της αργίας της 25ης Μαρτίου, ο Ροδιακός Όμιλος Αντισφαίρισης διοργανώνει Μικτό τουρνουά ενηλίκων μετά από αρκετά χρόνια.

Η κάθε ομάδα θα αποτελείτε από έναν άνδρα και μια γυναίκα άνω των 18 ετών, ενώ θα υπάρξουν και οι «εκρηκτικές» ομάδες παντρεμένων ζευγαριών.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται στο καφέ του ομίλουμ ως τις 23 Μαρτίου στις 12:00 και δικαίωμα έχουν όλα τα ζευγάρια που παίζουν τένις...

 

 

Ξεφάντωμα στις Απόκριες

Ένα πάρτυ με την αίγλη περασμένων ετών, μιας κοσμοπολίτικης Ρόδου της δεκαετίας του ‘60-‘70 με «επισκέπτες», διασημότητες της εποχής.

Ο Σπύρος Τσιρακάκης κατάφερε να παρασύρει τα μέλη του ΡΟΑ και τους φίλους του σε ένα θεματικό πάρτυ domino (κάπα - μάσκα) ταξιδεύοντας μέσα από τον εξαιρετικό διάκοσμο και την ατμοσφαιρική μουσική τους συμμετέχοντες σε άλλο επίπεδο.

Η διαδρομή από τη σκάλα στην είσοδο, χάρη στο «κέρινο» είχε μεταμορφωθεί σε ονειρικό πέρασμα στους μύθους και τα παραμύθια, ενώ οι φλόγες των κεριών ακολουθούσαν τους επισκέπτες σε κάθε γωνία ή άνοιγμα του μαγαζιού.

Οι προσκεκλημένοι φανερά γοητευμένοι από τη σημασία στη λεπτομέρεια και το μεράκι του οικοδεσπότη, ανταπέδωσαν διασκεδάζοντας με πολύ χορό, κέφι και γέλιο!