Φοίβος: «Μας γύρισαν στη δεκαετία του ‘80»

Για αλλοίωση αποτελέσματος από τη διαιτησία, γράψαμε πως έγινε στον αγώνα κυπέλλου ΔΙ.ΑΣ. – Φοίβος, σε χθεσινό ρεπορτάζ της «Ροδιακής».

Η ομάδα της Κρεμαστής έτυχε κακής αντιμετώπισης από το «τρίο» Δημαράκη, Αλέκου, Θάνου, όπου με τις αποφάσεις τους κρίθηκε η εξέλιξη του παιχνιδιού. Κυριότερη ο μη καταλογισμός καθαρού πέναλτι στο 80’ υπέρ του Φοίβου κι ενώ το σκορ ήταν 0-1.

Μάλιστα η διοίκηση των «κυανοκίτρινων» εξέδωσε ανακοίνωση διαμαρτυρίας, όπου αναφέρει πως ξύπνησαν αναμνήσεις της 10ετίας του ’80. Τι ακριβώς αναφέρει η επιστολή: «Η σφαγή των αμνών. Πιστεύαμε ότι αυτά έχουν τελειώσει στην Κω τα τελευταία χρόνια. Δυστυχώς όμως έμελλε να τα ζήσουν και οι νεαροί ποδοσφαιριστές μας. 

Ειλικρινά λυπούμεθα όχι για το αποτέλεσμά μας, μιας και επόμενος αγώνας είναι πάλι εκτός με τον Διαγόρα, οπότε οι πιθανότητες ήταν κατά μας, αλλά για τη νοοτροπία που δυστυχώς εξακολουθεί να υφίσταται.

Χαρακτηριστικό το ότι τα παιδιά του ΔΙ.Α. μας έλεγαν… Έχετε δει τι μας κάνουν οι διαιτητές στη Ρόδο”;

Ειλικρινά όχι δεν έχουμε δει, ούτε θα θέλαμε να δούμε κάτι τέτοιο, γιατί μας γυρνάει στη δεκαετία του ’80. Καλή συνέχεια στο φίλο σωματείο του ΔΙ.Α. Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία».