Στην τελετή παράδοσης – παραλαβής της 95 ΑΔΤΕ η Μαρία Αγγέλου

Καλεσμένη του Στρατηγού Γρηγορίου Ρουμάνη στη δεξίωση, που δόθηκε με την ευκαιρία της Αλλαγής Διοίκησης της 95 ΑΔΤΕ και πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών Ρόδου και στην τελετή Παράδοσης – Παραλαβής της Διοίκησης, που έλαβε χώρα στο Στρατόπεδο «Κατεχάκη Γ.» (ΣΤΡ 95 ΑΔΤΕ) προχθές 14 Μαρτίου του 2019 ήταν η Γραμματέας Νησιωτικής Πολιτικής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την παράταξη «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο», Μαρία Αγγέλου.

Σε δήλωσή της ανέφερε τα εξής:

«Στα χρόνια που συμμετέχω στην πολιτική ζωή του τόπου μας και μου δίνεται η δυνατότητα να έρχομαι σε επικοινωνία με τη διοίκηση της 95 ΑΔΤΕ δυο χαρακτηριστικά εντόπισα που χαρακτηρίζουν έναν επιτυχημένο διοικητή. Πρώτον, να δημιουργεί το αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες της περιοχής που διοικεί και δεύτερον, οι πολίτες να αισθάνονται το στράτευμα κοντά τους, δίπλα τους με δράσεις που έχουν άμεσο αντίκρισμα στην καθημερινότητά τους. Από τους λίγους διοικητές που κατάφεραν αυτόν τον συνδυασμό είναι και ο υποστράτηγος Γρ. Ρουμάνης.

Είμαι πραγματικά ευτυχής που τον γνώρισα και ως διοικητή και ως άνθρωπο, αφού πρόκειται για έναν εξαιρετικό χαρακτήρα. Δυστυχώς αποτέλεσε μέρος των αλυσιδωτών αντιδράσεων που προκάλεσε η αλλαγή της ηγεσίας του Υπουργείου Άμυνας και αποστρατεύεται. Του εύχομαι κάλος πολίτης, υγεία και δημιουργικότητα στο νέο του ξεκίνημα.
Στο νέο διοικητή, υποστράτηγο Νικόλαο Φλάρη εύχομαι να έχει μια ειρηνική θητεία και να έχει ανάλογα επιτυχημένη πορεία».