Δραστηριότητες του Συλλόγου Εθελοντών Τουρισμού Ρόδου

Μια ακόμα σημαντική πρωτοβουλία, έφεραν σε πέρας τα μέλη του Συλλόγου Εθελοντών Τουρισμού Ρόδου.

Το περασμένο Σάββατο ο πρόεδρος του Συλλόγου κος Κώστας Μάτσης, μαζί με τον αντιπρόεδρο κο Παναγιώτη Κιγκιδόπουλο, παρέδωσαν τιμητική πλακέτα στον ιδιοκτήτη του κτήματος «Mουσών» κ. Ζαχαρία, ως έκφραση ευχαριστιών για τη χορήγηση δωρεάν μεγάλης ποσότητας κρασιών που διέθεσαν στη μουσική βραδιά που έγινε από το συγκρότημα «White noise the Band» στο κατάστρωμα του βρετανικού πλοίου που είχε προσεγγίσει τη Ρόδο στις 8 Φεβρουαρίου.

Το ίδιο βράδυ, αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δήμος Ρόδου και το αρμόδιο πολιτιστικό τμήμα το ΔΟΠΑΡ είχε διοργανώσει αποκριάτικο γλέντι στην πλατεία Ιπποκράτους στην Παλιά Πόλη, η οποία είχε εξαιρετική επιτυχία. Oι καλλιτέχνες που απαρτίζουν το συγκρότημα είναι οι: Γρηγόρης Σταυριανός, Παναγιώτης Θανασούλης, Αλεξάνδρα Μάτση, Νίκος Γιάννου και ο Κώστας Ορφανίδης.

Την ηχοληψία της εκδήλωσης κάλυψε η εταιρεία Giovanni Free Sound και το Ραδιόφωνο NOTOS FM.
Σημειώνεται ότι στις εκδηλώσεις παρέστησαν, ο Δήμαρχος Ρόδου, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ κ. Κυριαζής, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κος Γάκης, ο υποψήφιος βουλευτής κος Παππάς, ο αντιδήμαρχος Ρόδου κος Πόκκιας ο πρόεδρος των εστιατόρων Ρόδου και μέλος του Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας,  κος Γιάννης Κλούβας  και πλήθος κόσμου.