Εκλογικές διεργασίες και  στην παράταξη Χατζηδιάκου

Τη συμμετοχή τους στην παράταξη «Ρόδος Δύναμη Πολιτών» του δημάρχου Φώτη Χατζηδιάκου, υπέγραψαν σχεδόν όλοι οι εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας, στο πλαίσιο συνάντησης που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στο δημαρχείο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκέντρωσε η «Ροδιακή» ο δήμαρχος κάλεσε όλους τους δημοτικούς συμβούλους που προτίθενται να τον ακολουθήσουν και να είναι υποψήφιοι στις εκλογές μαζί του, σε συνάντηση, κατά την οποία υπεγράφη από μέρους τους η συμμετοχή τους στην παράταξη «Ρόδος Δύναμη Πολιτών».

Δεν παρευρέθηκαν είτε γιατί θα είναι υποψήφιοι με άλλες παρατάξεις είτε γιατί έχουν αποστασιοποιηθεί, οι κ.κ. Γιάννης Περδίκης, Στέργος Παρδαλός, Δώρος Κωνσταντίνου, Δημήτρης Τσίκκης και η κ. Βάσω Ξεπαπαδάκη, ενώ δικαιολογημένα απουσίαζαν αλλά στηρίζουν την παράταξη η κ. Μαρίζα Χατζηλαζάρου και ο κ. Στέφανος Κυριαζής.

Όπως έγινε γνωστό, όλοι οι υπόλοιποι κατέθεσαν τα βιογραφικά τους και φωτογραφήθηκαν ώστε να γίνει η παρουσίαση των υποψηφιοτήτων τους από την παράταξη, μία διαδικασία που διήρκεσε μέχρι τα μεσάνυχτα! Ο πρώτος πυρήνας των υποψηφίων του δημάρχου Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκου, θα γίνει γνωστός πολύ σύντομα, ίσως και αύριο, ενώ σταδιακά, σύμφωνα με πληροφορίες, θα γίνονται μαζικά οι ανακοινώσεις και άλλων ονομάτων.

Μάλιστα ανάμεσα στα ονόματα αυτά περιλαμβάνονται και υποψήφιοι από άλλους πολιτικούς χώρους. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για τον εν ενεργεία δημοτικό  σύμβουλο κ. Γιάννη  Γιαννακάκη από την παράταξη «Ροδιακή Δημιουργία» που δημιούργησε ο Χατζής Χατζηευθυμίου, και για την πρώην δημοτική σύμβουλο  Μαριάννα Κολώνα.

Σημειώνεται ότι στους υποψηφίους που θα ανακοινώσει ο δήμαρχος Φώτης Χατζηδιάκος περιλαμβάνονται και αρκετά νέα πρόσωπα, καθώς έχει γίνει σε μεγάλο βαθμό ανανέωση του ψηφοδελτίου της παράταξης.