Προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του ο Φοίβος

Με καταρρακωμένη την ψυχολογία από τον άδικο αποκλεισμό του στο Κύπελλο την προηγούμενη Τετάρτη, θα παρουσιαστεί σήμερα ο Φοίβος για να αντιμετωπίσει τον Διαγόρα στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Γ’ εθνικής. Στην Κρεμαστή δεν έχουν ακόμα συνέλθει από την εξέλιξη του ματς στο Πυλί και τη συμπεριφορά της διαιτησίας που με τις αποφάσεις της διαμόρφωσε το τελικό 2-1 υπέρ του ΔΙ.Α., στερώντας από τους παίκτες του Σάββα Ορφανίδη τη δυνατότητα να διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους στο μεγάλο τελικό.

Αυτός ήταν και ο μοναδικός στόχος που τους είχε απομείνει, μιας και το πρωτάθλημα αποτελεί τυπική διαδικασία γι’ αυτούς μέχρι το τέλος του.

Πλέον καλούνται να βρουν τα ψυχικά αποθέματα και να παρουσιαστούν με αξιοπρέπεια στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, αρχής γενομένης από σήμερα, όπου στις 3 μ.μ. θα φιλοξενήσουν τον Διαγόρα, σ’ ένα ακόμα τοπικό ντέρμπι.

Εκτός των άλλων, ο τεχνικός των «κυανοκίτρινων» έχει να αντιμετώσει αρκετά προβλήματα με κάποιους από τους ποδοσφαιριστές του.

Συγκεκριμένα ο τραυματίας Νίκος Ορφανίδης παραμένει εκτός πλάνων, ο Άλμπαν Τερζίου είναι τιμωρημένος, καθώς αποβλήθηκε στην Κω και ο Ταφάνι δεν έχει συνέλθει ακόμα από τη διάσειση που υπέστη, επίσης στο ίδιο παιχνίδι.

Με προβλήματα από χτυπήματα, επέστρεψαν από τον αγώνα Κυπέλλου και οι Αρφαράς, Κουδούνης και Πατσίλης. Ο Σάββας Ορφανίδης τους κάλεσε σήμερα στ’ αποδυτήρια και αναλόγως σε τι κατάσταση θα βρίσκονται, θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή για το αν θα μπορεί να τους χρησιμοποιήσει.