Με αλλαγές στην Κρεμαστή ο Διαγόρας

Μετά από αυτό του Κυπέλλου, ο Διαγόρας δίνει σήμερα ένα ακόμα τοπικό ντέρμπι με διαφορετικό ενδιαφέρον. Την Τετάρτη κίνητρο ήταν η νίκη–πρόκριση, ενώ σήμερα καλείται να αποδείξει ότι δίκαια θεωρείται μία από τις καλύτερες ομάδες της Κατηγορίας, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και παίρνοντας μια ακόμα νίκη, χωρίς να παραβλέπει τη  δυναμικότητα του αντιπάλου.

Η 22η αγωνιστική φέρνει τον Διαγόρα σήμερα στην Κρεμαστή, να αντιμετωπίζει τον δυνατό Φοίβο στις 15.00, με στόχο την νίκη.

Ο Πέτρος Ρουτζιέρης  γύμνασε και χθες τους παίκτες του για τελευταία φορά. Όπως την Τετάρτη έτσι και σήμερα, θα έχει απουσίες  για τις οποίες όμως έχει ενδεδειγμένες λύσεις.

-Δεν θα αγωνισθεί ούτε και σήμερα ο Γιώργος Συκαλιάς, ο οποίος θα μπει σε πολύ πιο εντατικούς ρυθμούς από αύριο. Έτσι ο Τσάμης κρατάει τη θέση του μετά την καλή του εμφάνιση στο ματς του Κυπέλλου.

-Εκτός ομάδας είναι ο Βέρτζος, ο οποίος αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στο τέλος του αγώνα Κυπέλλου και θα προφυλαχτεί για ευνόητους λόγους, αλλά κι ο τιμωρημένος Προβατίδης.

Ο κόουτς του Διαγόρα ανακοίνωσε χθες τους δεκαοκτώ της αποστολής, στην οποία συμπεριλαμβάνονται και οι Χιντζίδης και Γιώργου, οι οποίοι δεν αγωνίσθηκαν στο ματς της Τετάρτης. Οι δεκαοκτώ της Κρεμαστής για τον Διαγόρα είναι οι Τσάμης, Ψωμαράς, Παγώνης, Ευαγγελιδάκης, Καρπαθάκης, Χιντζίδης, Γιώργου, Βαξεβάνου, Πινιώτης, Ντουαλά, Μεντί, Χατζησάββας, Γλυνός, Μπουρλάκης, Γεωργίου, Αντωνίου, Τσαγκάρης, Δήμας.