«Άνεμος» στ’ Αφάντου ο Άρης

Ύστερα από ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι, ο ΑΕΡΑ γνώρισε βαριά ήττα από τον Άρη Αρχαγγέλου με 4-1 και θέλει πλέον μια νίκη, για να σιγουρέψει την παραμονή του στην Α΄ Κατηγορία. 

Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν να χάνουν σχετικά νωρίς (15΄) με 0-2 κι από κει κι ύστερα προσπάθησαν να ξαναμπούν στο παιχνίδι, ισορροπώντας το και μειώνοντας στο 19' σε 1-2. Από το σημείο αυτό και μέχρι το 65’, ο ΑΕΡΑ ήταν καλύτερος από τον αντίπαλό του, που είχε όμως τον τρόπο να φτάνει στο γκολ, κάνοντας θριαμβευτικό το πέρασμά του από τ’ Αφάντου. 

Με δύο γκολ του Κρεκούκια στο 69΄και το 88΄ ο Άρης δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης σε όσους παρακολούθησαν το παιχνίδι, αφήνοντας απλά τις ευκαιρίες και τα δοκάρια  στους άτυχους γηπεδούχους. 

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ 
6' Ο Φιλιππάκος ανέτρεψε τον Χατζηλιόντα κι ο κ. Τσοπανάκης καταλόγισε πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Χατζηλιόντας, σημειώνοντας το 0-1 

8' Από κόρνερ του Γαϊτάνου η μπάλα βρήκε στην πλάτη του Μαθιού, χτύπησε στο αριστερό κάθετο και εξοστρακίστηκε.

15' Ο Παπαοικονόμου σούταρε δυνατά, απέκρουσε στη γραμμή ο Πιτσουρδακης και στην επαναφορά ο Χατζηλιόντας σημείωσε το 0-2 

19' Ο Γαϊτάνος με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» της εστίας του Βαρέλη, μειώνοντας σε 1-2.
 
40' Ο Γαϊτάνος έπιασε δυνατό σουτ, απέκρουσε ο Βαρέλης στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, η μπάλα επέστρεψε στον Μαθιό, που έπιασε την κεφαλιά σημαδεύοντας όμως τον Βαρέλη. 

54' Ζήτησαν πέναλτι οι γηπεδούχοι σε ανατροπή του Αμπαζάι από τον Μαγιόγλου, που δεν δόθηκε. 

68' Από σέντρα του Γιαννακάκη, ο Μαθιός έπιασε την κεφαλιά, αλλά απέκρουσε και πάλι ο Βαρέλης. 

69' Ο Παπαοικονόμου σούταρε δυνατά στα σώματα των αμυντικών του ΑΕΡΑ, η μπάλα έφτασε στον Κρεκούκια που από κοντά σημείωσε το 1-3. 

88' Από κάθετη του Παπαοικονόμου, ο Κρεκούκιας μπήκε και πλάσαρε για το 1-4.

90' Σε σουτ του Στελλά η μπάλα αποκρούσθηκε από αριστερό δοκάρι του Βαρέλη. 

Διακρίθηκαν από τον ΑΕΡΑ οι Γαϊτάνος και Στεφανής, ενώ από τον Άρη οι Παπαοικονόμου, Κρεκούκιας και Χατζηλιόντας. 
Χωρίς προβλήματα η διαιτησία των κ.κ. Τσοπανάκη, Καλκαβούρα και Καραγιάννη. 

Οι ομάδες:
ΑΕΡΑ: Τζήμας, Στελλάς, Πιτσουρδάκης, Ροκάι, Αμπαζάι (81’ Κωσταντινίδης), Ποζατζίδης (49’ Μπεγκλετζής), Γαϊτάνος, Φιλιππάκος (68’ Ζάχαρης), Στεφανής, Μαθιός, Χατζηβαλσάμης (57’ Γιαννακάκης). 
Άρης: Βαρέλης , Δημουλάς, Δανάς, Μαγιόγλου, Πομπού, Δημητριάδης (77’ Θεοδωρής), Κρεκούκιας (89’ Μουστάκας), Γιακουμάκης (62’ Καλοπήτας), Μάλλιος (83’ Μπαρμπαντώνης), Χατζηλιόντας, Παπαοικονόμου.