Μεγάλη ανταπόκριση στο κάλεσμα του δημάρχου Νισύρου, Χριστοφή Κορωναίου

Μεγάλη ανταπόκριση στο κάλεσμα του δημάρχου Νισύρου, Χριστοφή Κορωναίου

Μεγάλη ανταπόκριση στο κάλεσμα του δημάρχου Νισύρου, Χριστοφή Κορωναίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 244 ΦΟΡΕΣ

Στο Νισύρικο Σπίτι στην Αθήνα

Σε δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο δήμαρχος Νισύρου κ. Χριστοφής Κορωναίος, αναφέρει τα εξής:

Μεγάλο πλήθος από Νισυριές και Νισύριους της παροικίας των Αθηνών συγκεντρώθηκαν την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019, στην Γιαννίδειο Νισυριακή Εστία (Νισύρικο Σπίτι) στην Αθήνα ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του δημάρχου κ. Χριστοφή Κορωναίου για ενημέρωσή τους ενόψει των δημοτικών εκλογών της 26ης Μαΐου.

Ο Δήμαρχος στην ομιλία του ξεδίπλωσε το μεγάλο έργο που παρήχθη στη διάρκεια της θητείας του. Ένα έργο που πέρα από τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών, δρομολόγησε τις μεγάλες και απαραίτητες παρεμβάσεις στις υποδομές του νησιού που θα οδηγήσουν τη Νίσυρο στη νέα εποχή.

Η Νίσυρος ανέφερε είναι δεύτερη στη λίστα απορρόφησης κονδυλίων, μετά τη Ρόδο και στάθηκε ιδιαίτερα στην επανάκτηση της κυριότητας του Γυαλιού με ότι σημαίνει αυτό για την οικονομία του νησιού, την πολιτική εξωστρέφειας με τα οφέλη της που άσκησε κατά τη θητεία της η δημοτική αρχή και καυτηρίασε επανειλημμένα την τακτική της καταγγελίας, του ψεύδους, της κωλυσιεργίας και την ανυπαρξία προτάσεων και οράματος από την αντιπολίτευση.

Κλείνοντας ανέφερε πως το όραμά του αποτυπώνεται με κάθε λεπτομέρεια στην πρόταση ενός μεσοπρόθεσμου αναπτυξιακού σχεδιασμού για την αξιοβίωτη, αειφόρο και ήπια ανάπτυξη της Νισύρου βασισμένη στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της περιοχής που προσδίδουν η νησιωτικότητά της, η πλούσια φυσική και πολιτιστική της κληρονομιά της και οι τοπικές παραγωγικές της δυνατότητες και κάλεσε όλες και όλους να πορευτούν μαζί στον δρόμο της δημιουργίας και της ευθύνης στην αναμέτρηση με τα πραγματικά προβλήματα, με δύναμη και σιγουριά, για τη Νίσυρο του αύριο.

Μετά το τέλος της ομιλίας ακολούθησαν ερωτήσεις και έγινε μικρής έκτασης συζήτηση.

Διαβάστε ακόμη

Αποτροπιασμός Νικητιάδη στη Βουλή για τα όσα ακούγονται για το μουσείο στη Νίσυρο

Νικητιάδης για την υπόθεση αρχαιοφύλακα Νισύρου: «Να μην μείνει κλειστό το μουσείο» – Μενδώνη: «Έχουν ήδη δοθεί οι εντολές»

Νίσυρος: Νέες καταγγελίες για τη δράση του αρχαιοφύλακα

Χρ. Κορωναίος, δήμαρχος Νισύρου: Προτεραιότητα όλων να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση και να αναδειχθεί η αλήθεια των γεγονότων

Χιλιάδες κιλά υλικού απέστειλε για ανακύκλωση ο δήμος Νισύρου

Επιτυχία Νισύριων μαθητών σε πανελλήνιο μαθηματικό διαγωνισμό

O δήμος Νισύρου ιδρυτικό μέλος του "Δικτύου Ανθεκτικών Πόλεων"

Επίσκεψη του υφυπουργού Ναυτιλίας στη Νίσυρο για τον εορτασμό της 76ης Επετείου της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα