Ατομικό ρεκόρ για τον Χατζηιωάννου στην Αθήνα

Ατομικό ρεκόρ για τον Χατζηιωάννου στην Αθήνα

Ατομικό ρεκόρ για τον Χατζηιωάννου στην Αθήνα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 212 ΦΟΡΕΣ

Ο αθλητής από τη Σύμη σημείωσε αγωνιζόμενος με τον ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 στον Ημιμαραθώνιο 1.18.08 και είχε πλασάρισμα ψηλά ανάμεσα σε εκατοντάδες δρομείς. Καλή η παρουσία και του Μανώλη Τσίκνη

Η πόλη της Αθήνας γέμισε από νωρίς το πρωί της Κυριακής με χιλιάδες δρομείς που επέλεξαν και φέτος να πάρουν θέση εκκίνησης σε έναν αγώνα - γιορτή. Ο 8ος Ημιμαραθώνιος χαρακτηρίστηκε από τη μεγάλη συμμετοχή, αλλά και ένα σπουδαίο ρεκόρ που σημείωσε ο Παναγιώτης Καραΐσκος στον Ημιμαραθώνιο.

Ο αθλητής του Πανελληνίου τερμάτισε σε 1 ώρα 08.04 επίδοση που αποτελεί ρεκόρ αγώνων, αφού βελτιώνει το 1.08.30 του Κώστα Γκελαούζου από το 2018. Ο δεύτερος στον Μαραθώνιο Αθήνας του 2018 πέτυχε την πρώτη του νίκη στη διοργάνωση και παράλληλα επιβεβαίωσε την καλή αγωνιστική του κατάσταση ενόψει των αγώνων μαραθωνίου που ακολουθούν.

Ο αθλητής οδήγησε την κούρσα παρέα με τον έμπειρο Θοδωρή Αναγνώστου (Δρομέας Αμαρουσίου), ο οποίος κυνήγησε σε όλη τη διαδρομή τη νίκη, ωστόσο τερμάτισε δεύτερος με 1 ώρα 08.30, όσο και το προηγούμενο ρεκόρ διαδρομής. Η τριάδα των ανδρών έκλεισε με τον Χαράλαμπο Πιτσώλη (ΓΑΣ Ιλισός), ο οποίος έκανε πολύ καλό αγώνα και με 1 ώρα 08.38.

Οι θέσεις για τα Δωδεκάνησα
Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της διοργάνωσης συμμετείχαν από πλευράς συλλόγων της Δωδεκανήσου δύο αθλητές.
Ο Μιχάλης Χατζηιωάννου από τη Σύμη που ανήκει στον ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 με 1.18.08 και ατομικό ρεκόρ τερμάτισε στην 25η θέση στη γενική μιας διοργάνωσης με εκατοντάδες συμμετοχές.
Την 88η θέση με χρόνο 1.26.26 πήρε ο Μανώλης Τσίκνης του Εύδαμου Κω, ενώ στο Πανελλήνιο υπήρξε άλλη μια συμμετοχή από την περιοχή μας αλλά για λογαριασμό συλλόγου της Αττικής.
Συγκεκριμένα ο Σιδερής Μούγκρος, πρώην αθλητής του ΓΣΝ Λέρου, ήταν 53ος με τα χρώματα του ΑΟ Παλαιού Φαλήρου και χρόνο .1.22.45.

Η κατάταξη στις γυναίκες
Την πρώτη της νίκη στην διοργάνωση πέτυχε η Στεφανία Λεοντιάδου στις Γυναίκες, μία από τις πιο έμπειρες και σταθερές αθλήτριες των τελευταίων ετών στο αγώνισμα. Η αθλήτρια του Δρομέα Αμαρουσίου διένυσε την απόσταση σε 1.20.43 και άφησε στη δεύτερη θέση την Πολωνή Ναταλία Μιερζλίκιν με 1.22.01 και στην τρίτη η Σόνια Τσεκίνη (ΦΣ Αργους Ορεστικού) με 1.22.18. Η Ειρήνη Τσουπάκη (ΓΣ Αμαρουσίου) συμπλήρωσε την τριάδα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, με 1.22.57.

Διαβάστε ακόμη

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή

Στην Ηλιούπολη για τα μπαράζ ανόδου ο ΠΑΟΚ Ρόδου

Πέντε μετάλλια των Τιτάνων Ρόδου στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kyokushin

Γ’ εθνική κατηγορία: Κρίσιμα παιχνίδια για Ιάλυσο και ΑΕΡΑ

Γιορτή αναπαράστασης των Ολυμπιακών Αγώνων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου!