«Κλείδωσε» τη δεύτερη θέση ο Διαγόρας

«Κλείδωσε» τη δεύτερη θέση ο Διαγόρας

«Κλείδωσε» τη δεύτερη θέση ο Διαγόρας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 173 ΦΟΡΕΣ

Την ερχόμενη Κυριακή υποδέχεται στο Δημοτικό Στάδιο τον ουραγό Αστέρα Αμαλιάδας

Οι τρεις βαθμοί ήταν αυτοσκοπός για τους παίκτες του Διαγόρα την περασμένη Κυριακή, που επιβραβεύτηκαν τελικά κατακτώντας τους με μια πολύ καλή προσπάθεια.

Ο Φοίβος βρέθηκε μπροστά στο σκορ στη Κρεμαστή αλλά οι «κυανέρυθροι» καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο και διαθέτοντας ποιότητα περισσότερη από τους νεανικούς αντιπάλους τους, γύρισαν το ματς και το κέρδισαν με 2-1.

Το κέρδος ήταν διπλό, καθώς με αυτούς τους τρεις βαθμούς ο Διαγόρας έφτασε στους 47 και απέχει πλέον 11 από την 3η θέση και τον Παμβουπρασιακό.

Ο «γηραιός» «κλείδωσε» την δεύτερη θέση και περιμένει πλέον τις αποφάσεις της πολιτείας, ενώ απομένουν ακόμα τρεις αγώνες για κείνον, (την τελευταία αγωνιστική θα κάνει το ρεπό του).

Την ερχόμενη Κυριακή θα παίξει με τον Αστέρα Αμ., την 24η αγωνιστική εκτός με τον Παμβουπρασιακό και θα ολοκληρώσει με την ομάδα της Παλλήνης.

Για τον αγώνα της Κρεμαστής μίλησε χθες ο Πέτρος Ρουτζιέρης, ο οποίος αναφερόμενος στη νίκη του Διαγόρα, τόνισε:

«Παρόλο που δεχθήκαμε πρώτοι γκολ, αντιδράσαμε γρήγορα, παίξαμε όπως έπρεπε και γυρίσαμε το παιχνίδι.

Σημειώστε πώς υπήρχε και η κόπωση από τον αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης κόντρα στον Ιάλυσο και μάλιστα σε βαρύ αγωνιστικό χώρο.

Παρόλα αυτά τα παιδιά έπαιξαν όσο γινόταν καλύτερα και χωρίς να πιάσουν την απόδοση που ξέρουμε, πήραν τη νίκη. Μετράει η ουσία και οι 3β., βέβαια, καθώς με αυτούς κλειδώσαμε την δεύτερη θέση και μαθηματικά και περιμένουμε τώρα τον Αστέρα Αμαλιάδας».

Σε ό,τι αφορά το ματς με τον Αστέρα Αμαλιάδας, οι απόντες στον αγώνα αυτόν θα είναι τρεις, καθώς πέραν του Στάθη Προβατίδη που θα απουσιάσει για ένα ακόμα ματς, συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες οι Εμόγκ Ντουαλά και Γιάννης Καρπαθάκης.

Χθες οι παίκτες του «γηραιού» γυμνάστηκαν σε δυο γκρουπ. Εκείνοι που αγωνίσθηκαν στην Κρεμαστή έκαναν χαλάρωμα, ενώ εκείνοι που δεν έπαιξαν ακολούθησαν κανονικούς ρυθμούς.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού

Στην Εθνική βόλεϊ Κ16 η Σοφία Καλημεράκη του Ροδίων Άθλησις!

Γ’ Εθνική – 32η Αγωνιστική: Πλήρης δράση σήμερα και αύριο

ΑΕΡΑ: Με ενδεκάδα ανάγκης στο Μαρκόπουλο