Έτοιμο για τελική ευθεία το Κ 12

Έτοιμο για τελική ευθεία το Κ 12

Έτοιμο για τελική ευθεία το Κ 12

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 90 ΦΟΡΕΣ

Τη συμπληρωματική προκήρυξη του πρωταθλήματος, που θα συνεχιστεί την Κυριακή στις Καλυθιές, έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΠΣΔ

Πέντε αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος της κατηγορίας Κ 12, το οποίο θα συνεχιστεί βάσει των κανόνων της συμπληρωματικής προκήρυξης που έδωσε χθες στη δημοσιότητα η Επιτροπή Καλλιέργειας και Ανάπτυξης της ΕΠΣΔ.

Στην προημιτελική φάση θα προκριθούν οι πρώτοι τέσσερις των δύο ομίλων της Ρόδου, οι οποίοι θα διασταυρωθούν, στο πλαίσιο των νοκ άουτ αγώνων που θα ακολουθήσουν με φόντο την πρόκριση στην τετράδα, ως εξής:

1ος Α’ ομίλου-4ος Β’ ομίλου, 2ος Α’ ομίλου-3ος Β’ ομίλου, 1ος Β’ ομίλου-4ος Α’ ομίλου, 2ος Β’ ομίλου-3ος Α’ ομίλου.

Σε περίπτωση ισοπαλίας, οι διαγωνιζόμενες ομάδες θα εκτελέσουν από τρία πέναλτι και ο νικητής θα μπει στην κληρωτίδα της Ένωσης, μέσω της οποίας θα μάθει τον αντίπαλό του στα ημιτελικά. Η σεζόν θα ολοκληρωθεί με τη διεξαγωγή του μικρού και του μεγάλου τελικού.

Σημειώνεται πως σε περίπτωση ισοβαθμίας στο τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος Κ 12, τα κριτήρια πρόκρισης θα είναι κατά σειρά το αποτέλεσμα του μεταξύ των ομάδων αγώνα (νίκη), η συνολική διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση στο σύνολο των παιχνιδιών και η καλύτερη άμυνα στο σύνολο των παιχνιδιών. Αν παρόλα αυτά η απόλυτη ισορροπία παραμείνει, οι ισόβαθμες ομάδες θα δώσουν αγώνα μπαράζ.

Τα επόμενα τουρνουά
Το γήπεδο των Καλυθιών έχει σειρά να φιλοξενήσει, την προσεχή Κυριακή, παιχνίδια του πρωταθλήματος Κ 12 (13η αγωνιστική του Β’ ομίλου). Η προηγούμενη θα είναι μέρα δράσης για τις ομάδες Κ 10, το τουρνουά των οποίων θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Παστίδας.

Τα σωματεία μπορούν να καταθέσουν τα όποια αιτήματά τους μέχρι αύριο Τετάρτη, οπότε και θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα των αγώνων.

Διαβάστε ακόμη

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας