Βόλεϊ: Πρωταθλητής  στις κορασίδες ο Διαγόρας

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή το βράδυ με επιτυχία με τον μικρό και τον μεγάλο τελικό στο κλειστό της Κρεμαστής, το πρωτάθλημα των κορασίδων στο βόλεϊ, με μεγάλο νικητή τον Διαγόρα.

Τα κορίτσια του «γηραιού» κατέκτησαν πανάξια των τίτλο, αφού κέρδισαν  με 3-0 σετ στο μεγάλο τελικό το «Ροδίων Άθλησις.»

Οι αθλήτριες  του Απόστολου Ναλμπάντη πήραν εύκολα το «τρόπαιο», αφού ήταν καλύτερες και στα τρία σετ.

Τα σετ:  25-16 (32’), 25-12 (27’), 25-12 (20’)

Οι «κυανέρυθρες» ανέβηκαν στην κορυφή της Δωδεκανήσου και θα εκπροσωπήσουν την Ζ΄ περιφέρεια  στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Τον αγώνα διηύθυναν οι  Λαζαράκης, Χατζησταυρίδης, Ινγγλέση.

Οι ομάδες:
Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Ναλμπάντης): Γιακουμάκη, Διακογιαννάκη, Κυπριώτη Αγγ., Κυπριώτη Ε., Μαμαλίγκα, Πανιέρα, Προβατοπούλου, Γιαντσίδη, Κυπριώτη Αν., Κυπριώτη Ρ., Παπασάββα, Τάκο.

ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ (Προδρομίδης): Γεράκη, Μάγκου, Μαχραμά, Παπαβασιλείου, Πίττα, Σταυρούλη, Ευθυμίου, Μαύρου, Ντέμο, Παπαδοπούλου, Σκαρτσίλη, Τουλουμτζίδου

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
Στον μικρό τελικό, ο Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας έκανε την έκπληξη, κερδίζοντας με 3-2 την Τελχινίδα και αφήνοντας την εκτός βάθρου. Κι αυτός ο αγώνας ήταν συγκλονιστικός, αφού οι μικρές αθλήτριες έφτασαν να παίζουν βόλεϊ πάνω από δυο ώρες.

Τα σετ: 19-25  σε 27’, 26-24 σε 30’, 22-25 σε 29’, 25-18 σε 25’, 13-15 σε 27’.

Τον μικρό τελικό διαιτήτευσαν οι Σταματίου, Παπαδούλη, Παπαβασιλείου.

•    Τις απονομες στις νικήτριες ομάδες έκανε στο τέλος ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ Στέφανος Κυριαζής, με το μέλος της Διοίκησης της ΤΕ ΕΟΠΕ κ. Κουκιά.