Με δεκαπέντε… γενναίους ο Ηρακλής στην Κάρπαθο

 Ένα μικρό ρόστερ είναι εκ των πραγμάτων ευάλωτο, οπότε δεν συνιστά έκπληξη το γεγονός πως σ’ ένα παιχνίδι που διεξάγεται καθημερινή και απαιτεί ταξίδι, όπως είναι το σημερινό με αντίπαλο τον Ποσειδών, ο Ηρακλής δεν μπορεί να παραταχθεί πλήρης.

 Δεκαπέντε είναι οι ποδοσφαιριστές του που θα μπουν στο Blue Star σήμερα το πρωί, για να διεκδικήσουν τη νίκη που θα εδραιώσει την παρουσία της ομάδας στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α’ κατηγορίας.

 Στη Ρόδο θα μείνουν ο τραυματίας Αντώνης Γεωργαλλής, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων οι Γιώργος Ανδρεόπουλος και Γιώργος Καρίκης, καθώς και ο νεαρός Μάρκος Αναγνώστου, ο οποίος συμμετέχει στην προετοιμασία της μικτής ομάδας Κ 16 της ΕΠΣΔ ενόψει της συμμετοχής της στο παιχνίδι της 3ης φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ.

  Τα πράγματα για τους «ροπαλοφόρους» θα μπορούσαν να είναι πιο δύσκολα, όμως ευτυχώς για τον προπονητή Κώστα Πάττα, οι Σάββας Κούρος και Βαγγέλης Λερογιάννης αποθεραπεύτηκαν και θα βρίσκονται στη διάθεσή του.

 Το παιχνίδι, με το οποίο θα πέσει η αυλαία της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, θα ξεκινήσει στη 1:30 το μεσημέρι στο γήπεδο των Πηγαδίων, με διαιτητή τον Μανώλη Κυρίτση, βοηθούς τους Σπύρο Τσέτσο και Γιώργο Μαυρουδή και παρατηρητή αγώνα τον Νίκο Σπανό.