Θα το παλέψει μέχρι τέλους ο Ορφέας

Θα το παλέψει μέχρι τέλους ο Ορφέας

Θα το παλέψει μέχρι τέλους ο Ορφέας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 126 ΦΟΡΕΣ

Τις μαθηματικές της πιθανότητες για παραμονή θα κυνηγήσει, αρχής γενομένης με τον Κλεάνθη

Με προβλήματα κύλησε σχεδόν όλο το πρωτάθλημα για τον Ορφέα, καθώς πάντα είχε να αντιμετωπίσει απώλειες ποδοσφαιριστών για διάφορους λόγους.

Η κακοδαιμονία αυτή συνεχίζεται και λίγες αγωνιστικές πριν τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου. Ωστόσο η ομάδα του Γρηγόρη Σαρρή έχει καταφέρει να στέκεται με αξιοπρέπεια σ’ όλα της τα παιχνίδια και να βγάζει αγωνιστικότητα, τελευταίο παράδειγμα ο αγώνας στο Δημοτικό Στάδιο κόντρα στην πρωταθλήτρια Ρόδο.

Παρά τα προβλήματα της τελευταίας στιγμής με τους Τσακίρη και Δαφερέρα (τα δύο στόπερ της άμυνας έμειναν εκτός ενδεκάδας) και την αναγκαστική αποχώρηση στο 35ο λεπτό του Λουκίσσα (δέχθηκε αγκωνιά στο λαιμό), δεν αποσυντόνισαν τους «ερυθρόλευκους» που στάθηκαν πολύ καλά παρά το 4-0.

Να σημειώσουμε πως ο Λουκίσσας στο ημίχρονο του Σαββατιάτικου αγώνα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και παρέμεινε μέχρι το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Μάλιστα ο έμπειρος μεσοεπιθετικός που εντάχθηκε στη δύναμη του Ορφέα τον περασμένο Νοέμβρη, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, θα αναχωρήσει τις προσεχείς ημέρες για Σύμη, καθώς θα βρεθεί στην επιχείρηση την οποία εργάζεται προκειμένου να την ετοιμάσει για το άνοιγμα της τουριστικής σεζόν. Επομένως ο τεχνικός της ομάδας της πόλης της Ρόδου, θα χάσει μια πολύτιμη μονάδα στα τελευταία παιχνίδα του πρωταθλήματος, ίσως και στο προσεχές παιχνίδι με την ομάδα του Παραδεισίου.

Σίγουρα η βαθμολογική θέση του Ορφέα δεν του επιτρέπει να έχει πολλές ελπίδες για παραμονή στην κατηγορία, όμως υπάρχουν έστω και λιγοστές, κι αυτές στο «ερυθρόλευκο στρατόπεδο» θα προσπαθήσουν να τις ξοδέψουν. Για να τα καταφέρει θα πρέπει να κάνει μόνο νίκες μέχρι τέλους και ταυτόχρονα να υπάρξουν μια σειρά από ευνοϊκά αποτελέσματα.

Πρώτος στόχος για την ομάδα του Γρηγόρη Σαρρή, είναι η νίκη στο ερχόμενο παιχνίδι με αντίπαλο τον Κλεάνθη στους Αγίους Αποστόλους. Αν καταφέρει να την πετύχει θα κοιτάξει στη συνέχεια τον επόμενο του στόχο.

Διαβάστε ακόμη

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα