Επιβλήθηκαν οι ποινές στην ΕΑΚΑ

Δύο εβδομάδες πέρασαν για να επιβάλει η Πειθαρχική Επιτροπή τις ποινές στους αποβληθέντες της αναμέτρησης γυναικών Διαγόρας – ΕΑΚΑ, με γνώμονα τα όσα είχαν αναγράψει στο Φύλλο Αγώνος οι διαιτητές Γιώργος Αντωνίου και Γιώργος Μητσού.

Ο προπονητής της ΕΑΚΑ, Γιάννης Κοσσαρής, είχε αποβληθεί δευτερόλεπτα πριν λήξει το πρώτο δεκάλεπτο για εξύβριση, σύμφωνα πάντα με τους διαιτητές, και η τιμωρία που του επιβλήθηκε είναι «προσωρινή στέρηση του δικαιώματος των καθηκόντων του για 25 ημερολογιακές ημέρες, σύμφωνα με το άρθρο 83 του κανονισμού της ΕΟΚ».

Η ποινή μπήκε σε ισχύ από χθες (19/3) και θα παύσει στις 12 Απριλίου 2019.

Όσον αφορά την Αργυρώ Βαρβαρή, αθλήτρια της ΕΑΚΑ, που αποβλήθηκε επίσης για εξύβριση τρία λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα και της κρατήθηκε το δελτίο, της επιβλήθηκε πολύ βαριά «καμπάνα» καθώς τιμωρήθηκε με «ποινή αποκλεισμού τεσσάρων αγωνιστικών σύμφωνα με το άρθρο 65 (παρ. 1) του κανονισμού της ΕΟΚ».

Να υπενθυμίσουμε ότι η ομάδα γυναικών της ΕΑΚΑ έπαιξε το περασμένο Σάββατο με τον Ιάλυσο, με την Βαρβαρή να μην αγωνίζεται, ενώ την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος οι Καλύμνιες εκτίουν το ρεπό τους. Η υπόλοιπη ποινή θα μεταφερθεί την επόμενη σεζόν.