Επιβλήθηκαν οι ποινές στην ΕΑΚΑ

Επιβλήθηκαν οι ποινές στην ΕΑΚΑ

Επιβλήθηκαν οι ποινές στην ΕΑΚΑ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 136 ΦΟΡΕΣ

Δύο εβδομάδες πέρασαν για να επιβάλει η Πειθαρχική Επιτροπή τις ποινές στους αποβληθέντες της αναμέτρησης γυναικών Διαγόρας – ΕΑΚΑ, με γνώμονα τα όσα είχαν αναγράψει στο Φύλλο Αγώνος οι διαιτητές Γιώργος Αντωνίου και Γιώργος Μητσού.

Ο προπονητής της ΕΑΚΑ, Γιάννης Κοσσαρής, είχε αποβληθεί δευτερόλεπτα πριν λήξει το πρώτο δεκάλεπτο για εξύβριση, σύμφωνα πάντα με τους διαιτητές, και η τιμωρία που του επιβλήθηκε είναι «προσωρινή στέρηση του δικαιώματος των καθηκόντων του για 25 ημερολογιακές ημέρες, σύμφωνα με το άρθρο 83 του κανονισμού της ΕΟΚ».

Η ποινή μπήκε σε ισχύ από χθες (19/3) και θα παύσει στις 12 Απριλίου 2019.

Όσον αφορά την Αργυρώ Βαρβαρή, αθλήτρια της ΕΑΚΑ, που αποβλήθηκε επίσης για εξύβριση τρία λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα και της κρατήθηκε το δελτίο, της επιβλήθηκε πολύ βαριά «καμπάνα» καθώς τιμωρήθηκε με «ποινή αποκλεισμού τεσσάρων αγωνιστικών σύμφωνα με το άρθρο 65 (παρ. 1) του κανονισμού της ΕΟΚ».

Να υπενθυμίσουμε ότι η ομάδα γυναικών της ΕΑΚΑ έπαιξε το περασμένο Σάββατο με τον Ιάλυσο, με την Βαρβαρή να μην αγωνίζεται, ενώ την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος οι Καλύμνιες εκτίουν το ρεπό τους. Η υπόλοιπη ποινή θα μεταφερθεί την επόμενη σεζόν.

Διαβάστε ακόμη

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή

Στην Ηλιούπολη για τα μπαράζ ανόδου ο ΠΑΟΚ Ρόδου

Πέντε μετάλλια των Τιτάνων Ρόδου στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kyokushin

Γ’ εθνική κατηγορία: Κρίσιμα παιχνίδια για Ιάλυσο και ΑΕΡΑ

Γιορτή αναπαράστασης των Ολυμπιακών Αγώνων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου!

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών