Κέρδισε το «θρίλερ» το 3ο ΓΕΛ Ρόδου

Με νίκη, έστω και οριακή, ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης αγοριών το 3ο ΓΕΛ Ρόδου που επιβλήθηκε χθες το πρωί στον Πειραιά με 42-40 του ΓΕΛ Νάξου.

Οι μαθητές / αθλητές του Φίλη Ξυπολιτά μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι, έχτισαν μία διαφορά κοντά στους δέκα πόντους κι έκλεισαν το ημίχρονο προηγούμενοι 26-17. Όμως το 3ο οχτάλεπτο ήταν …επιζήμιο για την άμυνα των πρωταθλητών Δωδεκανήσου καθώς δέχθηκαν 23 πόντους(!) και το ματς έγινε ντέρμπι με ευτυχή κατάληξη για την ομάδα του νομού μας.

Οι συνθέσεις και οι πόντοι των δύο ομάδων:
3ο ΓΕΛ Ρόδου (Ξυπολιτάς): Μπόζιτς 23(2), Κατσιδώνης 6, Κωνστάντουρας 7(1), Κωνσταντάκης 4, Τριανταφύλλου 2, Καραϊσαρίδης, Σεχρεμέλης, Πηδιάκης, Μπόζιος, Μακρής, Βιτζηλαίος, Τριντής.

ΓΕΛ Νάξου (Κατσούλης): Μαθιασός 8, Αρτσάνος 22(3), Απειρανθίτης 6, Γρυλλάκης 4, Ανδριέλος, Ναυπλιώτης, Μανδηλαράς, Κατσούλης.

Η «Καπνοβιομηχανία» αντιμετωπίζει σήμερα το πρωί (10.00’) στις Σιταποθήκες Κερατσινίου το Πυθαγόρειο ΓΕΛ Σάμου για την πρόκριση στην επόμενη φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος μπάσκετ Λυκείων.
Αμέσως μετά, στις 11.30’, θα ξεκινήσει το αντίστοιχο παιχνίδι των κοριτσιών, ανάμεσα στο ΓΕΛ Καλύμνου και το 1ο ΓΕΛ Χίου.