Με αμφίβολο τον Γεωργίου η Ρόδος

Με το κερασάκι στην τούρτα μίας απόλυτα επιτυχημένης χρονιάς, δεδομένου πως ο μεγάλος στόχος της ανόδου στη Γ’ Εθνική επετεύχθη, θα μοιάζει για τη Ρόδο η κατάκτηση του Κυπέλλου Δωδεκανήσου. Βέβαια, για να φτάσουν στον τελικό της 20ής Απριλίου, τα «ελάφια» έχουν δύο ακόμα εμπόδια να υπερπηδήσουν, με πρώτο το σημερινό της ΑΕ Κω, η οποία τους περιμένει στο Νέο Στάδιο Ανταγόρα. 

Η αποτελούμενη από δεκαεννέα ποδοσφαιριστές αποστολή των πρωταθλητών αναχώρησε για την Κω χθες το απόγευμα, με τον Σάκη Δέδε να μη γνωρίζει ακόμη αν θα μπορεί να στηριχθεί στις υπηρεσίες του Άκη Γεωργίου. 

Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός αντιμετωπίζει πρόβλημα στη γάμπα, από κλωτσιά που δέχθηκε στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Ορφέα και λογικά, θα κληθεί να σφίξει τα δόντια μόνο εφόσον το απαιτήσει η εξέλιξη του σημερινού προημιτελικού. 

Η ενδεκάδα της Ρόδου θα ξεκινήσει από τον Εμιλιάνο Ράντζα, καθώς ο Μιχάλης Κεφάλας συνεχίζει να κάνει θεραπείες, ώστε να είναι έτοιμος να επιστρέψει στις προπονήσεις στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.