Δεσμεύτηκε για τον Αρχάγγελο ο Μανώλης Γλυνός

Δεσμεύτηκε για τον Αρχάγγελο ο Μανώλης Γλυνός

Δεσμεύτηκε για τον Αρχάγγελο ο Μανώλης Γλυνός

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 355 ΦΟΡΕΣ

Συνάντηση με τη διοίκηση του Α.Σ.Κ. είχαν, το βράδυ της Δευτέρας, ο υποψήφιος περιφερειάρχης και τρεις υποψήφιοι σύμβουλοί του

Σε μία εφ’ όλης της ύλης ζωηρή συζήτηση για τα προβλήματα του Αρχαγγέλου και της ευρύτερης περιοχής, εξελίχθηκε η συνάντηση που είχαν, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στην «Παλαιά Οδό», οι εκπρόσωποι του συλλόγου μπάσκετ Αρχάγγελος Α.Σ.Κ. με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Μανώλη Γλυνό και τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του Στέργο Παρδαλό, Μίλτο Παγκά και Νίκο Γερονικόλα.

Ο πρόεδρος του Α.Σ.Κ. Στέφανος Καραολάνης, ο αντιπρόεδρος Σάκης Καλόφωνος, ο γενικός γραμματέας Αντώνης Σαρικάς και ο ταμίας Φιλήμονας Χρήστου, εξέθεσαν στον κ. Γλυνό και τους συνεργάτες του το πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας να ανεγερθεί κλειστό γυμναστήριο στην περιοχή της Λειβάδας, ενημερώνοντας για τις μέχρι σήμερα ενέργειές τους και για την ένταξη του έργου στο ΣΔΙΤ.

Όταν δε ρώτησαν για τις δυνατότητες της Περιφέρειας να εμπλακεί σε περίπτωση που για τον οποιονδήποτε λόγο, το πρόγραμμα της Σύμπραξης Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα δεν προχωρήσει, άκουσαν με ικανοποίηση τον υποψήφιο περιφερειάρχη να δεσμεύεται πως θα αναλάβει η Π.Ν.Α., χρηματοδοτώντας όχι μόνο το έργο, αλλά και την απαραίτητη μελέτη, η οποία αποτελούσε, πριν εμφανιστεί η λύση του ΣΔΙΤ, το μεγάλο αγκάθι.

Ο Μανώλης Γλυνός χαρακτήρισε τον Αρχάγγελο μία από τις πιο δραστήριες, πλούσιες σε ιστορία και παράδοση, ταυτόχρονα όμως και πιο αδικημένες κοινότητες του νησιού και τόνισε πως θα παραμείνει σε στενή επαφή με τους ανθρώπους της, προκειμένου να δοθούν λύσεις στα προβλήματα και να γεννηθεί μία νέα προοπτική.

Στο περιθώριο της συνάντησης ο υποψήφιος περιφερειάρχης ανέπτυξε το σχέδιο δράσης του για τα νησιά, ενημέρωσε για το μοντέλο διοίκησης που θέλει να εφαρμόσει και εστίασε στην ανάγκη ανάπτυξης πολυεπίπεδων και υπερκομματικών συνεργασιών.

Διαβάστε ακόμη

Γ’ εθνική κατηγορία: Κρίσιμα παιχνίδια για Ιάλυσο και ΑΕΡΑ

Γιορτή αναπαράστασης των Ολυμπιακών Αγώνων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου!

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης