Απόλλων Καλυθιών: Ζήτησαν βελτίωση των εγκαταστάσεων…

Συνάντηση με τους τοπικούς φορείς είχαν χθες το μεσημέρι μέλη της διοίκησης του Απόλλωνα Καλυθιών, με θέμα τη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του χωριού. Πιο συγκεκριμένα συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ, Στέφανο Κυριαζή, τον αντιδήμαρχο Μιχάλη Σταυρή και τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Καλυθιών, Μιχάλη Καφετζή, που τυγχάνει και οι τρεις να είναι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα.

Τα μέλη της διοίκησης του Απόλλωνα έθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αθλητικές εγκαταστάσεις Καλυθιών και χρήζουν άμεσης βελτίωσης, όπως τα αποδυτήρια, ο φωτισμός ο τάπητας και άλλα.

Ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ ως περισσότερο αρμόδιος, υποσχέθηκε πως ο Δημοτικός Οργανισμός θα προχωρήσει στην εκπλήρωση των απαραίτητων εργασιών, όπως έχει ήδη κάνει και σε πολλά γήπεδα του νησιού.

Οι άνθρωποι του Απόλλωνα έμειναν ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα της συνάντησης και πλέον αναμένουν οι υποσχέσεις να γίνουν πράξεις.

Στο μεταξύ ο Απόλλων προέρχεται από σπουδαία εκτός έδρας νίκη μέσα στο Πυλί. Η ομάδα του Κώστα Καμπούρη πραγματοποιώντας εκπληκτική εμφάνιση, νίκησε 3-0 τον ΔΙΑ, και μάλιστα στη λήξη του παιχνιδιού οι παίκτες του δέχθηκαν το χειροκρότημα των φιλάθλων της εξέδρας.

Πλέον ο επόμενος στόχος των «κυανοκίτρινων» είναι η νίκη στο Σαββατιάτικο  εντός έδρας παιχνίδι με τον Κλεόβουλο. Ο τεχνικός της ομάδας των Καλυθιών αναμένεται να έχει στη διάθεσή του και τους Θεοδοσίου, Παγκράτη, Γιορδαμνή που δεν ταξίδεψαν στην Κω για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.