Απόλλων Καλυθιών: Ζήτησαν βελτίωση των εγκαταστάσεων…

Απόλλων Καλυθιών: Ζήτησαν βελτίωση των εγκαταστάσεων…

Απόλλων Καλυθιών: Ζήτησαν βελτίωση των εγκαταστάσεων…

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 125 ΦΟΡΕΣ

Η διοίκηση είχε χθες συνάντηση με τους τοπικούς φορείς

Συνάντηση με τους τοπικούς φορείς είχαν χθες το μεσημέρι μέλη της διοίκησης του Απόλλωνα Καλυθιών, με θέμα τη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων του χωριού. Πιο συγκεκριμένα συναντήθηκαν με τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ, Στέφανο Κυριαζή, τον αντιδήμαρχο Μιχάλη Σταυρή και τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Καλυθιών, Μιχάλη Καφετζή, που τυγχάνει και οι τρεις να είναι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα.

Τα μέλη της διοίκησης του Απόλλωνα έθεσαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αθλητικές εγκαταστάσεις Καλυθιών και χρήζουν άμεσης βελτίωσης, όπως τα αποδυτήρια, ο φωτισμός ο τάπητας και άλλα.

Ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ ως περισσότερο αρμόδιος, υποσχέθηκε πως ο Δημοτικός Οργανισμός θα προχωρήσει στην εκπλήρωση των απαραίτητων εργασιών, όπως έχει ήδη κάνει και σε πολλά γήπεδα του νησιού.

Οι άνθρωποι του Απόλλωνα έμειναν ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα της συνάντησης και πλέον αναμένουν οι υποσχέσεις να γίνουν πράξεις.

Στο μεταξύ ο Απόλλων προέρχεται από σπουδαία εκτός έδρας νίκη μέσα στο Πυλί. Η ομάδα του Κώστα Καμπούρη πραγματοποιώντας εκπληκτική εμφάνιση, νίκησε 3-0 τον ΔΙΑ, και μάλιστα στη λήξη του παιχνιδιού οι παίκτες του δέχθηκαν το χειροκρότημα των φιλάθλων της εξέδρας.

Πλέον ο επόμενος στόχος των «κυανοκίτρινων» είναι η νίκη στο Σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι με τον Κλεόβουλο. Ο τεχνικός της ομάδας των Καλυθιών αναμένεται να έχει στη διάθεσή του και τους Θεοδοσίου, Παγκράτη, Γιορδαμνή που δεν ταξίδεψαν στην Κω για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

Διαβάστε ακόμη

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας