Φιλίππου: «Να γιατί ο Ευαγόρας δεν θα κινδυνέψει»

Μήνυμα προς φίλους και αντιπάλους, πως ο Ευαγόρας είναι πολύ καλός για να κινδυνέψει με υποβιβασμό,  στέλνει, με γραπτή δήλωσή του, ο πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Φιλίππου.

Αφορμή στάθηκε η βαριά ήττα με 8-3, που γνώρισε προχθές η ομάδα στην έδρα του Πολυβώτη:   

 «Με αφορμή το χθεσινό παιχνίδι στη Νίσυρο και το βαρύ σκορ εναντίον της ομάδας μας, θα ήθελα να πω κάποια πράγματα σχετικά με τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Να είναι σίγουροι όσοι ακολουθούν την ομάδας μας, φίλαθλοι, γονείς των παιδιών που αγωνίζονται στον Ευαγόρα, ότι έχουμε μία από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου (μας αδικεί η βαθμολογική θέση).

Μία ομάδα που βγάζει αθλητισμό, επίπεδο και ταλέντο, μία ομάδα που χαίρεσαι να τη βλέπεις, είναι από τις λίγες που σε κάθε παιχνίδι κάνει πάνω από 20 τελικές προσπάθειες, μία ομάδα που σε κάθε αγώνα σκοράρει και μετρά και πολλές ευκαιρίες και πολλά δοκάρια, μία ομάδα που κατεβάζει την μπάλα από την άμυνα και όχι μπαμ μπουμ και όπου κάτσει, μία ομάδα που θα σου παίξει επιθετικά και εντός και εκτός, μία ομάδα που φτιάχτηκε με πολύ μεράκι για έναν λόγο, πρώτα να χαιρόμαστε εμείς και μετά όσοι αγαπάνε το ερασιτεχνικό αθώο ποδόσφαιρο. Και τέλος, θέλω να δηλώσω ότι ας ψάξουν την ομάδα που θα κινδυνέψει, διότι αγαπητοί μου φίλοι, δεν θα είναι ο Ευαγόρας για έναν λόγο και μοναδικό. Γιατί παίζει ποδόσφαιρο και όχι πόλο…

Επίσης, συγχαρητήρια στη μικτή μας ομάδα των Νέων για την πρόκρισή της και ιδιαίτερα στον νεαρό ποδοσφαιριστή μας Μιχάλη Σαματούλα, για την εμφάνιση και το γκολ που πέτυχε».