Χρυσόστομος Χάσταλης: «Στόχος μας η άνοδος στα μπαράζ»

Σε αθλητική ραδιοφωνική εκπομπή του topfm μίλησε ο τεχνικός του Αστέρα Παστίδας  Χρυσόστομος Χάσταλης,  ο οποίος παρουσιάσθηκε σε γενικές γραμμές ικανοποιημένος από τη λειτουργία του συλλόγου, σε όλες τις εκφάνσεις του.

Αναφερόμενος στο πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας δήλωσε πως  «Νομίζω ότι η βαθμολογία λέει την αλήθεια σε μεγάλο βαθμό. Η Αναγέννηση δίκαια παίρνει το πρωτάθλημα, γιατί  πήρε τις νίκες και τους βαθμούς που έπρεπε. Στον Αστέρα φέτος έγινε εξαιρετική δουλειά. Μπορούσαμε να είμαστε πιο κοντά στην κορυφή, αλλά η κατάταξη μέχρι τώρα είναι δίκαιη. Θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις στα μπαράζ  προσπαθώντας να καταφέρουμε την άνοδο με τη δεύτερη ευκαιρία».

Ο Χρυσόστομος Χάσταλης μίλησε περισσότερο για την απώλεια της νίκης  στα ντέρμπι. «Η στενοχώρια σε μας υπήρχε μετά το ντέρμπι. Η δική μου μετριάσθηκε περισσότερο από την συμπεριφορά Διοίκησης και παικτών. Στο ποδόσφαιρο μόνο κερδισμένος μπορείς να βγεις, όταν αναγνωρίζεις την ανωτερότητα του αντιπάλου. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που η δική μου Διοίκηση λειτουργεί με αυτό τον τρόπο. Είναι το αυτονόητο και αυτό αποτελεί κέρδος»

Ο κόουτς του Αστέρα στάθηκε ακόμα και στις βάσεις που έχουν μπει στην ομάδα αλλά και στις δυνατότητες που διαθέτει: «Στόχος μας είναι τα μπαράζ. Πρέπει να τα καταφέρουμε και ν’ ανέβουμε. Εκείνο που είναι πολύ σημαντικό πέραν των άλλων, είναι πως χρησιμοποιούμε παιδιά από την Παστίδα μικρής ηλικίας, που αποτελούν την βάση για να προχωρήσει μια ομάδα. Πολλά από αυτά έπαιζαν στα παιχνίδια. Είτε τρία, είτε τέσσερα παιδιά έπαιζαν σε κάθε παιχνίδι. Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για την συνέχεια και το μέλλον του Αστέρα Παστίδας».