Μάχη μέχρι εσχάτων στην Basket League

Οι τρεις από τις τέσσερις νησιωτικές ομάδες του πρωταθλήματος βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και κινδυνεύουν άμεσα με υποβιβασμό. Ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να αισθάνονται άνετα οι άλλες τρεις ομάδες που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στις θέσεις 9-11 αφού η απόσταση είναι εύθραυστη.

Κολοσσός και Ρέθυμνο έχουν σαφέστατα το πιο δύσκολο έργο αφού δεν τους ευνοούν και οι ισοβαθμίες όμως ούτε ο Πανιώνιος μπορεί να κοιμάται ήσυχος τα βράδια, πόσο μάλλον η Κύμη.

Τα μεταξύ τους παιχνίδια:

Ο Άρης έχει να παίξει με την Κύμη και το Ρέθυμνο στο Αλεξάνδρειο, το Λαύριο με την Κύμη στη Χαλκίδα, ο Πανιώνιος με Κολοσσό στη Ρόδο, η Κύμη με Ρέθυμνο και Λαύριο εντός και με Άρη εκτός, ο Κολοσσός με Πανιώνιο στη Ρόδο και Ρέθυμνο στην Κρήτη και το Ρέθυμνο με Κύμη, Άρης εκτός και Κολοσσό εντός.

Το πρόγραμμα των έξι:

Άρης (25β.)

Λαύριο (24β.)

Πανιώνιος (24β.)

Κύμη (23β.)

Κολοσσός (22β.)

Ρέθυμνο (22β.)

ΠΑΟΚ

Περιστέρι

Ολυμπιακός

Προμηθέας

ΠΑΟ*

Χολαργός*

ΑΕΚ*

ΠΑΟΚ*

Κολοσσός*

Χολαργός*

Πανιώνιος

Ολυμπιακός

Προμηθέας

ΑΕΚ

Περιστέρι

Ρέθυμνο

Ολυμπιακός*

Κύμη*

Χολαργός*

Προμηθέας*

ΠΑΟΚ*

Ήφαιστος

Ρέθυμνο*

Κολοσσός

Κύμη

Χολαργός

ΑΕΚ

Άρης*

Περιστέρι

Ήφαιστος*

Ήφαιστος*

Κύμη*

Προμηθέας*

Λαύριο

ΠΑΟΚ*

Περιστέρι

Ρέθυμνο

Ήφαιστος

Χολαργός

ΠΑΟ*

ΑΕΚ

Άρης*

*οι εκτός έδρας αγώνες.

Οι ισοβαθμίες:

  1. Ο Άρης έχει δύο νίκες επί του Λαυρίου, έχει +19 με τον Πανιώνιο, +5 με τον Κολοσσό, -18 με την Κύμη και +2 με το Ρέθυμνο.
  2. Το Λαύριο έχει δύο ήττες κόντρα στον Άρη, δύο νίκες επί του Κολοσσού, +3 επί του Ρεθύμνου, +20 επί του Πανιωνίου και +18 επί της Κύμης.
  3. Ο Πανιώνιος έχει δύο ήττες απέναντι στην Κύμη, -19 με τον Άρη, -20 με το Λαύριο, +8 με τον Κολοσσό και δύο νίκες επί του Ρεθύμνου.
  4. Η Κύμη έχει δύο νίκες επί του Πανιωνίου, -2 με τον Κολοσσό, -14 με το Ρέθυμνο, +18 με τον Άρη και -18 με το Λαύριο.
  5. Ο Κολοσσός έχει -5 με τον Άρη, δύο ήττες απέναντι στο Λαύριο, -8 με τον Πανιώνιο, +2 με την Κύμη και +11 με το Ρέθυμνο. 
  6. Το Ρέθυμνο έχει -2 με τον Άρη, -3 με το Λαύριο, δύο ήττες κόντρα στον Πανιώνιο, +14 επί της Κύμης και -11 με τον Κολοσσό.