Ενίσχυση του Ερυθρού Σταυρού από τον Μαραθώνιο Ρόδου

Ενίσχυση του Ερυθρού Σταυρού  από τον Μαραθώνιο Ρόδου

Ενίσχυση του Ερυθρού Σταυρού από τον Μαραθώνιο Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 388 ΦΟΡΕΣ

Μέσω της ιστοσελίδας της διοργάνωσης μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να βοηθήσουν για την προμήθεια αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή

Συνεχίζεται η συγκέντρωση χρημάτων για την υποστήριξη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο Περιφερειακό Τμήμα Ρόδου / Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών, για την αγορά ενός αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή (AED) μέσω της ιστοσελίδας του Μαραθωνίου Ρόδου www.rhodesmarathon.gr.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κάνουν κλικ στο κουμπί #RunForRedCross και στη συνέχεια μπαίνοντας στο "Fundraise" μπορούν να επισκεφτούν την ειδική σελίδα του Μαραθωνίου Ρόδου στην fundraising ηλεκτρονική πλατφόρμα GivenGain.
Επίσης η οργανωτική επιτροπή ανακοίνωσε χθες ότι η ΕΡΤ θα είναι Χορηγός Επικοινωνίας του αγώνα, που θα γίνει στις 14 Απριλίου στο νησί.

Η δημόσια τηλεόραση θα μεταδώσει το διαφημιστικό τηλεοπτικό σποτ του αγώνα, στην EΡT1, την EΡT2 και την ΕΡΤ3, ενώ το ραδιοφωνικό σποτ θα μεταδοθεί από την ΕΡΑ ΣΠΟΡ 101,8 και την ΕΡΤ Ν.ΑΙΓΑΙΟΥ. Παράλληλα, θα υπάρχουν ρεπορτάζ και ζωντανές συνδέσεις την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα.

Η συμφωνία με την ΕΡΤ θα βοηθήσει σημαντικά την προβολή του Μαραθωνίου, καθώς θα φτάσει η εικόνα του σε όλη την Ελλάδα, συμβάλλοντας και στην τουριστική ανάπτυξη της Ρόδου και των Δωδεκανήσων.

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή