Νίκη-πρόκριση μέσα στην τέντα για το Ροδίων Άθλησις

Η γυναικεία ομάδα του «Ροδίων Αθλησις» θα είναι η δεύτερη φιναλίστ του τελικού των γυναικών στο βόλεϊ.

Η ομάδα του Νίκου Μακρή αν και έχασε το πρώτο σετ, «γύρισε» το παιχνίδι και κατάφερε να κερδίσει στην τέντα τον Διαγόρα με 3-1 και να πάρει το… εισιτήριο.

Με συνολικές νίκες 3-1 το «Ροδίων Άθλησις» πήρε δίκαια την πρόκριση απέναντι στον «γηραιό» και θα προσπαθήσει να κάνει την υπέρβαση απέναντι στο απόλυτο φαβορί την Τελχινίδα, που θα ξεκινήσει τη σειρά των αγώνων από το… 2-0 που έχει πετύχει στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Την προσεχή Κυριακή στις 17:30 στο «Βενετόκλειο», η Τελχινίδα θα υποδεχθεί το «Ροδίων Άθλησις»  και με νίκη θα κάνει το 3-0, οπότε και θα κατακτήσει για μία ακόμα χρονιά τον τίτλο. Αν η ομάδα του Νίκου Μακρή κερδίσει, θα μειώσει σε 2-1 και η σειρά των αγώνων θα μεταφερθεί στο «Ροδίων Παιδεία».
Τα σετ: 26-24 σε 27’ , 22-25 σε 27’, 17-25 σε 27’, 19-25 σε 30’.

Οι ομάδες:
Γ.Σ. Διαγόρας (Ναλμπάντης):
Αμπλιανίτη, Κυπριώτη Αγγ., Κυπριώτη Ευ., Μαμαλίγκα, Προβατοπούλου, Βαγιανού, Ευσταθίου, Κυπριώτη Αν., Κυπριώτη Ρ., Πανιέρα Β., Τάκο.

Ροδίων Άθλησις (Μακρής): Γεράκη, Μαστρογιάννη, Νουρεδίν, Τζανουδάκη, Μαγαλιού, Ευθυμίου, Ντέμο, Γιακουμάκη, Αμορανίτη, Φραντζή, Παναγίδου.