Το «Ραδιενεργό Τζατζίκι» ταξιδεύει στην Τήλο!

Η κωμωδία “Ραδιενεργό Τζατζίκι” που αγαπήθηκε από το Ροδίτικο κοινό, σε σενάριο του Διονύση Αλβανού και σκηνοθεσία του Νικήτα Μουστάκη, θ’ ανέβει το Σάββατο 23 Μαρτίου και ώρα 20.30’ στο BOZI της Τήλου, από τον τοπικό πολιτιστικό σύλλογο.

Ο Ροδίτης σεναριογράφος μας Διονύσης Αλβάνος και μέλος του θεατρικού εργαστήρι “ΟΤΙ ΝΑ’ΝΑΙ” εμπνεύστηκε από την αντίληψη της κωμωδίας και του χιούμορ και έγραψε αυτό το υπέροχο έργο που απολαύσατε και γελάσατε. Ο Νικήτας Μουστάκης σκηνοθέτης-ιδρυτής του ‘’ΟΤΙ ΝΑ’ΝΑΙ’’ απογείωσε το σενάριο με το ταλέντο του, τις γνώσεις του και την αγάπη του για το θέατρο με αστείρευτη έμπνευση και εργασία. 

O ήρωάς μας, πεθερόπληκτος, του έρχεται ένα υγρό δώρο εξωπραγματικό και το τοποθετεί στο τζατζίκι της πεθεράς του. Εδώ διαδραματίζονται όλα και έρχονται τα πάνω κάτω. Γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές.
 


ΟΙ ‘’ΟΤΙ ΝΑ ‘ΝΑΙ’’ παίζουν με απίστευτο κέφι και ο χαρισματικός σκηνοθέτης Νικήτας Μουστάκης απογειώνει το σενάριο με την φαντασία του. Το γέλιο είναι μετρητό της ευτυχίας και η παρέα μας το γνωρίζει πολύ καλά αυτό.
Το θεατρικό αυτό εργαστήρι κάθε χρόνο ανεβάζει μια θεατρική παράσταση με σκοπό να σκορπίσει απλόχερα χαρά και έμπρακτα την αγάπη του στον συνάνθρωπο.

Παίρνουν μέρος οι: Μαίρη Χατζησάββα –Σέγκρεν, Διονύσης Αλβανός, Ελευθερία Σκιαθίτη, Νεκτάριος Αγγελής, Εύα Ιατρίδη, Χαρά Κυπραίου, Βαγγέλης Κατσουρός, Δημήτρης Ζουρούδης, Γιάννης Ζουρούδης, Δόμνα Κοριανίτη και Νίκος Ορφανός.
Επιμέλεια-Συντονισμός: Νικήτας Μουστάκης και Αγγελής Νεκτάριος.
Μουσική επιμέλεια: Δημήτρης Ζουρούδης και Βασίλης Γεωργάς.
Μακιγιάζ: The Body Shop Ρόδου από Αριφέ Ντεμίρ, Κωνσταντίνα Κυπραίου και Διονυσία ‘Αλλα.

Ραδιενεργό Τζατζίκι

23 Μαρτίου • Ώρα 20:30
BOZI Τήλου