Διαγόρας: Ευκαιρίες σε όλους από τον Ρουτζιέρη

Με μία ακόμα προπόνηση σήμερα, ολοκλήρωσε ο Διαγόρας την προετοιμασία του για το αυριανό ματς του Δημ. Σταδίου με τον Αστέρα Αμαλιάδας.

Το παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής, θα ξεκινήσει στις 13.00 για να διευκολυνθεί συγκοινωνιακά η ομάδα του Πύργου.

Οι «κυανέρυθροι» του Πέτρου Ρουτζιέρη, γυμνάσθηκαν χθες κανονικά στο Δημ. Στάδιο της πόλης μας, με όλους τους ποδοσφαιριστές να είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, εκτός φυσικά από τους τιμωρημένους.

Δεν αποκλείεται πάντως, να δοθεί χρόνος συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής ή το κύπελλο. Αυτό  θα γίνει, γιατί η τεχνική ηγεσία θέλει να τους έχει όλους σε ετοιμότητα,  καθώς θα ακολουθήσουν πέρα από τα ματς του πρωταθλήματος αυτά του Κυπέλλου και οι αγώνες μπαράζ, για την άνοδο στην ανώτερη κατηγορία.

Ο Πέτρος Ρουτζιέρης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Στάθη Προβατίδη ο οποίος χρωστάει ακόμα μια αγωνιστική ποινής, αλλά και τους Εμόγκ Ντουαλά και Γιάννη Καρπαθάκη οι οποίοι πήραν κάρτες για να εκτίσουν την ποινή τους αύριο και να είναι στη διάθεση του προπονητή τους για όλα τα ματς που θα ακολουθήσουν από δω και πέρα.