Περιμένοντας το ΑΣΕΑΔ ο Κολοσσός

Μέσα στις επόμενες δεκαπέντε με είκοσι μέρες περιμένουν οι άνθρωποι της ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels την απόφαση του ΑΣΕΑΔ, για την τύχη του αγώνα με το Λαύριο Aegean Cargo (α’ γύρος), που είχε μεν τελειώσει με νίκη των γηπεδούχων (74-70) όμως οι «θαλασσί» είχαν καταθέσει ένσταση για τις αποφάσεις των διαιτητών στα τελευταία 31’’, ισχυριζόμενοι ότι έκριναν το αποτέλεσμα.

Η υπόθεση είχε πάει στον αθλητικό δικαστή ο οποίος και δικαίωσε την ομάδα της Ρόδου, διατάσσοντας την επανάληψη των τελευταίων 31’’, με το Λαύριο να απαντάει με προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ. Η πρωτόδικη απόφαση έλαβε χώρα στα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου. 

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά από τη ροδίτικη ΚΑΕ, τόσο ο Κολοσσός όσο και το Λαύριο κατέθεσαν το απαραίτητο υπόμνημα στο ΑΣΕΑΔ και πλέον περιμένουν την οριστική απόφαση η οποία αναμένεται σε λιγότερο από ένα μήνα από την ημερομηνία υποβολής του υπομνήματος. Ο Κολοσσός το έπραξε την περασμένη Πέμπτη (14/3) κι ακολούθησε το Λαύριο. 

Από κει και πέρα, οι «θαλασσί» προετοιμάζονται για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στο ΟΑΚΑ την προσεχή Δευτέρα (16.00’), έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού τους το εντός έδρας ντέρμπι με τον Πανιώνιο. Δυστυχώς, τα προβλήματα δεν λείπουν ούτε αυτή την εβδομάδα για το Στέργιο Κουφό ο οποίος είναι ζήτημα αν έχει καταφέρει να προπονήσει την ομάδα του με πλήρη σύνθεση από την ημέρα που ήρθε στο νησί. 

Το πιο σοβαρό πρόβλημα είναι αυτό του αρχηγού του Κολοσσού, Γιάννη Γεωργαλλή, ο οποίος νοσηλεύεται τα τελευταία 24ωρα με πνευμονία στο νοσοκομείο. Ο Γιώργος Γεωργάκης παραμένει στα «πιτς» ενώ ενοχλήσεις στη μέση αντιμετωπίζει ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης. 

Αντιθέτως, ο Αγγελάκος μπήκε στο πρόγραμμα της προπόνησης, μετά από σχεδόν ένα μήνα απουσίας.