Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 8ο Ίστριος Winter Camp

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε  το 8ο Ίστριος Winter Camp

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 8ο Ίστριος Winter Camp

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 789 ΦΟΡΕΣ

Το 8ο Ίστριος Winter Camp που πραγματοποιήθηκε στις 15, 16 και 17 Μαρτίου στην Ίστριο και διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ιστρίου «Άγιος Μερκούριος» σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και με την στήριξη του Δήμου Ρόδου, της Τοπικής Κοινότητας Ιστρίου, του ΔΟΠΑΡ, της ΔΕΥΑΡ, της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ρόδου, της Λέσχης Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου και Κυκλάδων καθώς και πλήθος εθελοντικών ομάδων.

Ήταν ένα τριήμερο στη φύση με ελεύθερο κάμπινγκ, πολλή μουσική, δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, μοναδικές παραδοσιακές συνταγές, άφθονο ποτό και φυσικά όλα αυτά δωρεάν, αφού στο χώρο της εκδήλωσης απαγορευόταν, όπως και κάθε χρόνο, οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή.

Παράλληλα με τον εναλλακτικό και φυσιολατρικό χαρακτήρα της εκδήλωσης, συγκεντρώθηκαν τρόφιμα μακράς διαρκείας τα οποία θα παραδοθούν τις προσεχείς ημέρες στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Ρόδου. Στο 8ο Ίστριος Winter Camp φέτος, στήθηκαν πάνω από 700 αντίσκηνα με περίπου 2000 κατασκηνωτές, ενώ τον χώρο της εκδήλωσης επισκέφτηκαν 4000 και πλέον άτομα οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά όλα όσα έχει κάνει το Ίστριος Winter Camp, η μεγαλύτερη εναλλακτική εκδήλωση του νησιού.

Ωστόσο, για να πραγματοποιηθούν όλα αυτά, ήταν καθοριστική η συμβολή των τοπικών φορέων καθώς και κάποιων ανθρώπων οι οποίοι βοήθησαν και διευκόλυναν το έργο των διοργανωτών.

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτό πάρτι σήμερα στη Ρόδο για τη στέψη του Καρόλου

Πέντε προτάσεις για ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στη Ρόδο

Το “3rd Rhodes Salsa Weekend” είναι γεγονός!

Στη ραδιοφωνική οικογένεια του «Μελωδία Ρόδου» μπαίνει o Ν. Μουρατίδης

«Στην αγκαλιά σου»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Ροδίτη ερμηνευτή, Νίκου Κυπριώτη

Σήμερα η συναυλία της Έλενας Παπαρίζου

Συναυλία στην Ιαλυσό

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στη Ρόδο!