Νίκη θέλει και σήμερα ο Διαγόρας

Μια νίκη ακόμα θα επιδιώξει να πάρει σήμερα το μεσημέρι στις 13.00 στο Δημ. Στάδιο ο Διαγόρας. Στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής, υποδέχεται τον ουραγό Αστέρα Αμαλιάδας  και για μια ακόμα φορά θα επιδιώξει να παίξει καλό ποδόσφαιρο, πιστοποιώντας την αγωνιστική του άνοδο τον τελευταίο καιρό και δείχνοντας πως θα του ταίριαζε κάτι καλύτερο στο φετινό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας. 

Οι «κυανέρυθροι» έχοντας ξεκινήσει την προετοιμασία τους ήδη για τους αγώνες μπαράζ, περιμένουν την έλευση ακόμα δυο παιχνιδιών εκτός από το σημερινό, για να ολοκληρώσουν στην κανονική διάρκεια, να δουν τους αντιπάλους στα μπαράζ και να αρχίσουν να «διαβάζουν» ένα –ένα τα ματς.

Σε ό,τι αφορά την κανονική διάρκεια, ο Διαγόρας θα παίξει: 
-Την 24η αγωνιστική εκτός έδρας με τον Παμβουπρασιακό 
-Και θα ολοκληρώσουν την κανονική διάρκεια με το ματς με τον Παλληνιακό την 25η αγωνιστική, αφού την 26η θα εκτίσουν το ρεπό τους. 

Σε ό,τι αφορά το σημερινό παιχνίδι, ο Πέτρος Ρουτζιέρης έχει μόνο να αντιμετωπίσει την απουσία των τριών τιμωρημένων. 
Ο Στάθης Προβατίδης  που οφείλει ακόμα μια αγωνιστική ποινής, ο Εμόγκ Ντουαλά και οι Γιάννης Καρπαθάκης, θα λείψουν από το σημερινό παιχνίδι.

Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, είναι στη διάθεση του Πέτρου Ρουτζιέρη, ο οποίος τους κάλεσε όλους στο γήπεδο και θα επιλέξει εκεί τους έντεκα που θα ξεκινήσουν αλλά και τους επτά αναπληρωματικούς.