Με στόχο τη νίκη και το θέαμα ο Ιάλυσος

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν και σήμερα στο «Οικονομίδειο», όπου υπάρχει αγωνιστική υποχρέωση για την ομάδα του Ιάλυσου. Οι «ερυθροκίτρινοι» στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής  υποδέχονται τον Διαγόρα Βραχνέικων στις 14.15 , έχοντας στόχο να σημειώσουν μια ακόμα νίκη στο γήπεδό τους, επανερχόμενοι κατ’ αυτό τον τρόπο στις επιτυχίες.

Οι πρωτοπόροι του 6ου ομίλου προετοιμάσθηκαν κατάλληλα ολόκληρη την εβδομάδα και θέλουν σήμερα να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, να σημειώσουν μια ακόμα καθαρή νίκη και να ευχαριστήσουν τον κόσμο, που θα πάει στο γήπεδο να παρακολουθήσει το παιχνίδι.

Από αγωνιστικής πλευράς υπάρχουν απουσίες, αλλά αυτές δεν εμποδίζουν  τον Σάκη Παπαβασιλείου και τους παίκτες του να κάνουν το καθήκον τους στον αγωνιστικό χώρο και να πάρουν τη νίκη.

Ο Δωματάς θα απουσιάσει αφού εξαιτίας καρτών δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο παιχνίδι. Απών συγκριτικά με τα προηγούμενα παιχνίδια θα είναι ο Κόλα, ενώ ο Σταυλάς και όλοι οι υπόλοιποι παίκτες, κλήθηκαν σήμερα στο γήπεδο όπου θα βγει η ενδεκάδα και οι αναπληρωματικοί του αγώνα.

Οι «ερυθροκίτρινοι» καλούν τον κόσμο τους στο γήπεδο, για να υπάρξει η υποστήριξη του δωδέκατου παίκτη, κι εκείνοι με καλό ποδόσφαιρο να τον ευχαριστήσουν με μια ακόμα νίκη.

ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Η αγωνιστική άνοιξε την αυλαία της χθες με την ευρεία νίκη του Διαγόρα επί του Αστέρα Αμαλιάδας. (8-0). Τα σημερινά παιχνίδια της 23ης αγωνιστικής είναι τα εξής:

Ιάλυσος- Διαγόρας Βραχνέικων  
Παναιγιάλειος- Πανμοβριακός
Παμβουπρασιακός-Φοίβος (13.15)
Παλληνιακός- Πανηλειακός
Αχαρναϊκός- Νίκη Τραγανού.