Προχωρούν τα έργα, ικανοποίηση στην ΕΠΣΔ

Καλά νέα από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου περιμένουν, στις 27 Μαρτίου, στην ΕΠΣΔ, σχετικά με τα έργα της τοποθέτησης νέου τάπητα στο ενωσιακό γήπεδο στο Καρακόνερο και στο προπονητήριο της Λειβάδας Αρχαγγέλου, καθώς και της εγκατάστασης συστήματος ηλεκτροφωτισμού στο γήπεδο των Πηγαδίων Καρπάθου. Η ανακοίνωση της Ένωσης, η οποία υπογραμμίζει την άριστη συνεργασία της με την Π.Ν.Α. και τον περιφερειάρχη Γιώργο Χατζημάρκο, αναφέρει τα ακόλουθα:   

«Ο Πρόεδρος κ. Παναγιώτης Διακοφώτης και τα μέλη της Ε.Ε.  της ΕΠΣΔ, με μεγάλη ικανοποίηση πληροφορήθηκαν για τη συνεδρίαση της Οικονομική Επιτροπής της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου που έχει ορισθεί για τις 27 Μαρτίου 2019,  προκειμένου για την έγκριση όρων δημοπράτησης και ορισμού επιτροπής διαγωνισμού για την προμήθεια:
1. ποδοσφαιρικού τάπητα και λοιπού εξοπλισμού για τις ανάγκες του γηπέδου ποδοσφαίρου της Ε.Π.Σ.Δ. στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Ρόδου (Ε.Α.Κ.)
2. συνθετικού τάπητα στην περιοχή Λειβάδα Δ.Κ. Αρχαγγέλου.
Και για το 2ο στάδιο – κατακύρωση του διαγωνισμού για τον Ηλεκτροφωτισμό στο γήπεδο Πηγαδιών Καρπάθου.

Οι δεσμεύσεις της Περιφερειακής Αρχής και του Γιώργου Χατζημάρκου τόσο απέναντι στην ΕΠΣΔ, όσο και στα Σωματεία της δύναμής της δεν μένουν μόνο στα λόγια, προχωρούν και γίνονται πράξεις με στόχο την αναβάθμιση του Δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου που με πίστη δεσμευτήκαμε ότι θα υπηρετούμε».