Φοίβος: Ελεύθερα και χωρίς άγχος στη Βάρδα

Σήμερα με την πρώτη πρωινή πτήση αναχώρησε η αποστολή του Φοίβου και στη συνέχεια οδικώς για το νομό Ηλείας και πιο συγκεκριμένα για τη Βάρδα, όπου στις 13.15 θα αντιμετωπίσει τον Παμβουπρασιακό, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.

Η ομάδα του Σάββα Ορφανίδη θα αγωνισθεί χωρίς άγχος μιας και απουσιάζει πλέον το βαθμολογικό ενδιαφέρον από πλευράς «κυανοκότρινων», καθώς ο υποβιβασμός γι’ αυτόν αποτελεί τυπική διαδικασία.

Μάλιστα ο τεχνικός της ομάδας της Κρεμαστής, με δεδομένο ότι η ομάδα του επιστρέφει στο τοπκό, χρησιμοποιεί τις τελευταίες αγωνιστικές περισσότερους νεαρούς παίκτες, δίνοντάς τους παιχνίδια με σκοπό να αποκτήσουν εμπειρίες.
Από το σημερινό ματς θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Παπασταμάτης, καθώς και ο τραυματίας Νίκος Ορφανίδης.

Ο σημερινός αντίπαλος του Φοίβου είναι κι αυτός αδιάφορος βαθμολογικά. Βρίσκεται στην 3η θέση, με 14 βαθμούς πίσω από τον 2ο Διαγόρα. Είναι από τις καλές ομάδες της κατηγορίας και σίγουρα οι «κυναοκίτρινοι» θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι τους για να μπορέσουν να ανατγωνιστούν τους αντιπάλους τους.

Μετά τη λήξη του παιχνιδιού θα ξεκινήσει το ταξίδι της επιστροφής, που θα ολοκληρωθεί το βράδυ με την τελευταία πτήση για Ρόδο.