Ήταν να μην πάρει μπροστά ο Απόλλων Καλυθιών….

Παρά το γεγονός πώς βρέθηκε πίσω στο σκορ  ο Απόλλων Καλυθιών, αρκετά καλός μετά το 65' κι αφού είχε ισοφαρίσει από το 33', έφτασε στο θριαμβευτικό 4-1 επί του Κλεόβουλου.

Στο α' μέρος τα πράγματα ήταν ισορροπημένα, με την ομάδα της Λίνδου να προσπαθεί να αιφνιδιάσει και να το πετυχαίνει. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη. Ο Απόλλων αντέδρασε και ισοφάρισε στο 33΄.

Στο β’ μέρος όμως η έξοδος όμως από το παιχνίδι του Αλ. Κακλαμάνου, έφερε περισσότερη αμυντική λειτουργία στους φιλοξενούμενους που οπισθοχώρησαν. Έτσι οι γηπεδούχοι βρήκαν τους τρόπους να σημειώσουν τρία ακόμα τέρματα, φτάνοντας στη νίκη.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ

16' Ωραία σέντρα του Ταγκάεφ, ο Α. Κακλαμάνος έπιασε την κεφαλιά κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1

33' Από κάθετη μπαλιά του Γεωργιάδη, ο Χατζηκοσμάς πέρασε και τον Μήλιο κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

74’ Ο Μπαϊρακτάρης έβγαλε κάθετη στον Χατζηκοσμά , που πλάσαρε γράφοντας το 2-1

82' Ο Χατζηκοσμάς έβγαλε την παράλληλη σέντρα κι ο Διακουρακης πλάσαρε στα δίχτυα γράφοντας το 3-1.

84' Ο Λ. Κακλαμάνος θα ανατρέψει τον Μπαϊρακτάρη στην περιοχή κι ο κ. Τσοπανάκης θα καταλογίσει πέναλτι. Ανέλαβε να το εκτελέσει ο παθών, αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.

90' Ο Φλεβάρης με ωραία προσπάθεια και δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, σημειώνοντας το τελικό 4-1.

Χωρίς πρόβλημα η διαιτησία των κ.κ. Τσοπανάκη, Καλκαβούρα και Μπάρκα.   

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Απόλλων: Ροδίτης, Διακουράκης, Κίτσος (54΄Ιντρίζι), Φωτεινής, Φυλακούρης (82΄Πέπα Ο.), Θεοδοσίου, Χατζηκοσμάς, Γεωργιάδης (61΄Παγκράτης), Πέπα Γ., (61΄Μουχαρέμι), Φλεβάρης, Μπαϊρακτάρης.

Κλεόβουλος: Μήλιος, Κουκουτσέλας, (46΄Μπαϊρακτάρης), Χαμιτάι, Τσελεπίδης, Κακλαμάνος Α., Μαριεττάκης, Ευαγγελίδης, Αθανασίου Π. (46΄Αθανασίου Α.), Κακλαμάνος Α. (69΄Τσιάτσος), Κολιοκώστας, Τανγκάεφ (81΄Χατζηνικόλας).